Aanbiedingen, acties en showmodellen

 

Hier vindt u al de lopende aanbiedingen, acties en showmodellen van Alexander Slapen.

Wij zijn dealer van o.a.:

Auping - Avek - Beddinghouse - Lattoflex - Norma - Nolte -  Optisleep - Pullman - Sealy - Stearns & Foster - Tempur - Vandyck. Hieronder vindt u een overzicht van de lopende aanbiedingen en acties.

Klik hier voor ons aanbod scherp geprijsde showmodellen voor outlet prijzen!

Jubileum actie

Om ons 30-jarig jubileum te vieren is onze hele collectie feestelijk afgeprijsd. U krijgt voordeel op alle bedden, boxsprings, matrassen, kasten, bed & badtextiel enz. Als extra hebben wij een speciale jubileum boxspring ontwikkeld. Deze boxspring is voorzien van hoofdbord, pocketveermatrassen en topmatras voor een zeer speciale jubileumprijs. Compleet vanaf € 999,-

Bij een jubileum horen geschenken. Wij hebben 30 mooie cadeau's voor u. Als u na uw aankoop een bon invult en inlevert maakt u kans op 1 van deze mooi cadeaus. Uit alle ingevulde bonnen trekken wij 30 prijswinnaars.

Dit kunt u winnen:

-          Win uw aankoop bedrag terug tot € 3000,-

-          1x Green Egg BBQ t.w.v. € 899,-

-          1x donzen dekbed 4-seizoenen t.w.v. € 699,-

-          1x fiets dames of heren model

-          1x diner voor 4 personen bij u thuis t.w.v. € 299,-

-          1x waardebon voor skibril of zonnebril bij Günther Optiek t.w.v. € 150,-

-          1x luxe airfryer

-          1x reiskoffer

-          1x wellness Giftcard t.w.v. € 100,-

-          2x dekbedovertrek t.w.v. € 99,95

-          1x Magimix Nespresso apparaat

-          1x weekend BMW rijden van Breeman Rotterdam

-          2x hoofdkussen Vandyck

-          2x waardebon t.w.v. € 75,- van Quist schoenen & Outdoor

-          2x badjas naar keuze

-          2x handdoekenpakket

-          2x Douglasbon t.w.v. € 50,-

-          1x kledingbon t.w.v. € 50,-

-          2x wijnpakket

-          2x kaas & lekkernijpakket

-          2x snoeppakket t.w.v. € 25,- van Candy Shop

Jubileumactie van 25 oktober t/m 23 december 2017

 

                                  

Avek Ninety

Avek bestaat 90 jaar! En dat vieren we met onze jubileumboxspring Ninety. Een luxe Avek boxspring met de nieuwe Ninety achterwand en vele extra's zoals een extra dikke topmatras, gratis LED leeslampjes en gratis LED in/uitstapverlichting. Jouw voordeel bedraagt maar liefst 510 euro. Je hebt al een complete 2-persoons Ninety boxspring voor 2.395 euro! Klik hier voor meer informatie.

Norma Accent matrassen tweede halve prijs

Het Norma Accent matras is het best ventilerende matras van Nederland, volgens de meest recente matrassentest van de Consumentenbond (juni 2017). Ook op het gebied van ondersteuning en levensduur scoorde het matras ongekend hoog. De kern is afgedekt met HR koudschuim of Climalatex en de zomerzijde is voorzien van unieke Cool+.  Tijdelijk tweede matras halve prijs. vanaf € 499,-

                                    

Pullman Select

De best geteste matrassen nu in combinatie met een boxspring die zorgt voor nóg meer slaapcomfort. De Pullman Select boxspring haalt het beste in uw matras naar boven. De Pullman Select beschikt over een soepele, gezoneerde pocketvering. De boxspring verstekt zo optimaal de ondersteuning aan uw Pullman matras. Dankzij de brede keuze in stoffen, kleuren en poten is deze eigentijdse boxsoring helemaal af te stemmen op het interieur van uw slaapkamer.

Gratis bed

Nu bij aankoop van twee Tempur matrassen en twee elektrisch verstelbare bedbodems krijgt u uw Tempur Prestige bedombouw cadeau. Het Prestige bed van Tempur is diverse stoffen, kleuren en maten leverbaar. Wanneer u kiest voor vlakke Tempur bedbodems betaalt u slechts € 250,= voor uw bedomranding. ( niet i.c.m. met andere  acties)

 

 

Norma Jubilee 40

Een complete Norma boxspring voor een scherpe prijs. Norma de oudste matrassenmakers van ons land viert 40 jaar Combispring. De Combispring matras heeft zich de afgelopen 40 jaar bewezen en door de stabiele ligging van rand tot rand is de Combispring matras een zeer gewaardeerd matras. Ter gelegnheid van dit 40 jarig jubileum bieden wij de Norma Jubilee 40 boxspring aan. Deze boxspringset is compleet met hoofdbord, Combispring matrassen en Luxe Latex topmatras. 160/180 x 200/210 cm van € 2795,- voor € 1599.-  Elektrisch verstelbaar van € 3815,- voor € 2499,-. Leverbaar in 6 kleuren (andere stoffen tegen meerprijs leverbaar)

Auping combinatievoordeel

Bij aankoop van een complete twee-persoons Auping Original boxspring ontvangt u € 400,- korting* op de boxspringset. De Original boxspring van Auping kunt geheel naar wens samen stellen.

* vraag naar de voorwaarden.