Nieuws van Alexander Slapen

Nieuwe Pullman studio

In onze showroom is een compleet nieuwe Pullman studio geplaatst. Al vele jaren staat Pullman garant voor kwaliteit. Dit wordt ook bewezen door de consumentenbond, want zowel in juni 2016 als in januari 2017 zijn de Pullman matrassen als beste getest! Wij heten u van harte welkom om onze Pullman boxspring en- matrassencollectie te ervaren.

Nieuwe Norma shop

De afgelopen weken zijn wij bezig geweest met de eerste Norma shop van Nederland. Op het resultaat zijn wij best beetje trots! Norma laat met deze nieuwe shop en de de nieuwe boxspringlijn een geheel eigen gezicht zien.

Alexander Slapen Judotoernooi groot succes

Zaterdag 24 september 2016 vond het Alexander Slapen Judotoernooi bij Randori in Klaaswaal plaats. Ruim 50 judoka's t/m 12 jaar van verschillende judoverenigingen, verdeeld in diverse poules deden mee aan dit gezellige toernooi. Voor iedere judoka was er een mooi aandenken, daanaast kregen ze allemaal een bidon mee naar huis. De jonge judoka's toonden enorm veel inzet,  de sfeer was gezellig en vooral sportief. Als sponsor kijken wij dan ook terug op zeer geslaagd toernooi. Klik hier voor het persbericht.

Door als sponsor een bijdrage te leveren kunnen de lesgelden laag blijven en wordt sporten bij Randori laagdrempelig gehouden. Bij Randori kunt u al meer dan 35 jaar terecht: of je nu op zoek bent naar jeugd judo of als volwassene wilt sporten, bij Randori Klaaswaal bent u aan het juiste adres!

                                                                                                    

 

Nieuw Tempur Hybrid matrassen

Klik op de foto voor meer informatie.

 

                                                                                  

Winnaar boxspring

Tijdens de Wegwijsbeurs in Ahoy werd Dineke Nobel prijswinaar van de prijsvraag raad de prijs van de complete boxspring. Op 18 maart 2016 hebben wij de prijs officieel uitgereikt. Wij feleciteren Dineke nogmaals met het winnen van de boxspring.

nxtday boxsprings

Wij zijn dealer geworden van nxtday, dit boxspring merk biedt ruime collectie van boxsprings, hoofdborden, stoffen en kleuren. Wanneer je kiest voor nxtday dan kiest men voor een complete boxspring vol met innovaties van nxtday.

AVEK shop

De eerste veranderingen in onze showroom worden zichtbaar. Sinds kort hebben wij onze AVEK shop ingericht. Met deze veranderingen staan de AVEK producten helemaal fris en van deze tijd gepresenteerd. Mede door deze verandering zijn wij AVEK Noflik dealer geworden. De Noflik collectie is gemaakt van de beste materialen en kan helemaal op maat gemaakt worden.

Vandyck shop

Nieuw bij Alexander Slapen Vandyck Bad & Bedmode shop. Het toonaangevende merk Vandyck staat garant voor kwaliteit en bad & bedmode. Ervaar de Vandyck kwaliteit van washand tot dekbed.

TEMPUR North

Nieuw TEMPUR North slaapsysteem met een zwevend design. Het ontwerp van dit TEMPUR bed vindt zijn inspiratie vanuit de uitgestrekte landschappen en ongerepte natuur van het Noorden. Ondek het nieuwe slaapsysteem van TEMPUR nu in onze showroom.

25 jarig jubileum

Op 3 april 2015 was Kees Kreuk 25 jaar bij ons dienst. Veel van onze klanten heeft hij een persoonlijk slaapadvies gegeven en in al deze jaren heeft hij een vaste klantenkring opgebouwd. Kees namens het hele team van harte gefelicteerd! En we hopen nog vele jaren samen te mogen werken.