Aanbiedingen en acties van Alexander Slapen Barendrecht regio Rotterdam. Alle aanbiedingen Auping, Avek, Norma, Pellman, Sealy, Tempur, slaapkamers
 

Aanbiedingen: Auping, Avek, Norma, Pullman, Tempur

Hier vindt u al de lopende acties van Alexander Slapen.

Door onze samenwerking met merken zoals Auping, Avek, Norma, Nolte, nxtday, Pullman, Sealy, Silvana, Stearns & Foster, Tempur, Vandijck en andere, kunnen wij u altijd de beste aanbieding doen. Dit betekend dat wij altijd wel een actie hebben op boxsprings, matrassen, bedbodems, slaapkamers of bedtexiel. Is er geen actie met het product wat u zoekt? Dan maken wij de beste aanbieding voor u.

Auping verstelbaarheid cadeau.

Toe aan extra steuntje in de rug?

Profiteer bij aankoop van een verstelbaar bed of boxspring nu tijdelijk van extra verstelbaarheid cadeau*.
Wanneer je een bed met een handverstelbare bodem kiest, krijg je een upgrade naar een 1-motorige bodem cadeau.
Koop je een 1-motorig bed of boxspring, dan maken wij er kosteloos een 2-motorig bed van.
Een 3-motorig bed of boxspring heb je voor de prijs van een 2-motorige.
Zo is je voordeel op een elektrisch verstelbaar tweepersoonsbed ruim € 800,-. 

* vraag naar de voorwaarden actie t/m 17 juni 2018

Voorjaarsvordeel bij Alexander

Geniet tijdens onze vorjaars voordeelweken van vordeel oo diverse producten en merken. 

Tempur actie

25% voordeel op de hele Tempur collectie

                    

Avek Ninety

Avek bestaat 90 jaar! En dat vieren we met onze jubileumboxspring Ninety. Een luxe Avek boxspring met de nieuwe Ninety achterwand en vele extra's zoals een extra dikke topmatras, gratis LED leeslampjes en gratis LED in/uitstapverlichting. Jouw voordeel bedraagt maar liefst 510 euro. Je hebt al een complete 2-persoons Ninety boxspring voor 2.395 euro! Klik hier voor meer informatie.

Norma Accent matrassen tweede halve prijs

Het Norma Accent matras is het best ventilerende matras van Nederland, volgens de meest recente matrassentest van de Consumentenbond (juni 2017). Ook op het gebied van ondersteuning en levensduur scoorde het matras ongekend hoog. De kern is afgedekt met HR koudschuim of Climalatex en de zomerzijde is voorzien van unieke Cool+. Tijdelijk tweede matras halve prijs. vanaf € 499,-

Pullman Select

De best geteste matrassen nu in combinatie met een boxspring die zorgt voor nóg meer slaapcomfort. De Pullman Select boxspring haalt het beste in uw matras naar boven. De Pullman Select beschikt over een soepele, gezoneerde pocketvering. De boxspring verstekt zo optimaal de ondersteuning aan uw Pullman matras. Dankzij de brede keuze in stoffen, kleuren en poten is deze eigentijdse boxspring helemaal af te stemmen op het interieur van uw slaapkamer. Klik hier voor meer informatie.

Norma Timeless Jubileum

Een complete Norma boxspring voor een scherpe prijs. Norma de oudste matrassenmakers van ons land biedt u de Timeless extra voordelig aan. Uniek is de Cimbispringmatras. De Combispring matras heeft zich de afgelopen 40 jaar bewezen en door de stabiele ligging van rand tot rand is de Combispring matras een zeer gewaardeerd matras. De Timeless boxspringset is compleet met hoofdbord, Combispring matrassen en Luxe Latex topmatras. 160/180 x 200/210 cm van       € 2795,- voor € 1699.-  Elektrisch verstelbaar van € 3815,- voor € 2599,-.

 

TEMPUR aanbieding gratis bed

Bij aankoop van twee Tempur matrassen en twee elektrisch verstelbare Tempur bedbodems krijgt u de bedombouw en het hoofdbord cadeau! U heeft de keuze uit bedmodel Prestige, bedmodel Duet of bedmodel Flex Design. Wanneer u kiest voor Tempur matrassen i.c.m. niet verstelbare Tempur bedbodems betaalt u slechts € 250,- voor de bedombouw. (Niet i.c.m. met andere (Tempur) acties)