Beddenwinkel Dordrecht
 

Beddenzaak regio Dordrecht

Beddenzaak regio Dordrecht

Bent u op zoek naar een beddenwinkel in Dordrecht? Kom dan naar Alexander Slapen Barendrecht de slaapspecialist van regio Dordrecht. Bij ons vindt u een kwaliteits collectie van boxsprings, matrassen, bedbodems, slaapkamers en bed & badtextiel. Deze kwaliteis collectie bestaat uit de merken: Auping, Avek, Home Collection, Jonk, KM-Sleepline, Mahoton, Maxfurn,  Nolte, Pullman, Tempur, Vandyck en vele andere.

Beddenwinkel Alexander Slapen is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar in de regio gevestigd is. De familie Seip en medewerkers zijn niet alleen ervaren adviseurs, ze zijn ook sterk betrokken bij uw vragen en wensen. "Wij rusten pas als u lekker en gezond slaapt" is niet voor niets één van onze motto's. Kom dat maar eens ervaren in de showroom, waar we uitgebreid de tijd voor u nemen. Want het kiezen van een nieuw bed is een belangrijke beslissing die u niet zomaar even neemt.

Alexander Slapen Barendrecht de beddenzaak van regio Dordrecht ligt op slecht 20 autominuten van Dordrecht.

Onze beddenzaak is makkelijk bereikbaar vanuit: Rotterdam, Europoort, Dordrecht, Hoeksche Waard, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk en de Alblasserwaard. Bij ons parkeert u gratis voor de deur! A15 afslag 20 Barendrecht/Rotterdam IJsselmonde