Bedden boxspring Hendrik Ido Ambacht
 

Beddenzaak regio Hendrik Ido Ambacht

Beddenzaak Hendrik Ido Ambacht

Slaapspecialist voor Hendrik Ido Ambacht. Alexander Slapen Barendrecht is ook de beddenwinkel voor Hendrik Ido Ambacht. Bij ons vindt u een kwaliteits collectie van boxsprings, matrassen, bedbodems, slaapkamers en bed & badtextiel. Zoekt u merkbed? Ook voor Hendrik Ido Ambacht heeft beddenzaak Alexander Slapen een merkcollectie met de volgende merken: Auping, Avek, Home Collection, Jonk, KM-Sleepline, Mahoton, Maxfurn,  Nolte, Pullman, Tempur, Vandyck en vele andere.

Alexander Slapen is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar in de regio gevestigd is. De familie Seip en medewerkers zijn niet alleen ervaren adviseurs, ze zijn ook sterk betrokken bij uw vragen en wensen. "Wij rusten pas als u lekker en gezond slaapt" is niet voor niets één van onze motto's. Kom dat maar eens ervaren in de showroom, waar we uitgebreid de tijd voor u nemen. Want het kiezen van een nieuw bed is een belangrijke beslissing die u niet zomaar even neemt. Ervaar het verschil! 

Alexander Slapen ligt op ca. 10 autominuten van Hendrik Ido Ambacht.

Onze beddenzaak is makkelijk bereikbaar vanuit: Rotterdam, Europoort, Dordrecht, Hoeksche Waard, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk en de Alblasserwaard. Bij ons parkeert u gratis voor de deur!