Beddenzaak Hoeksche Waard
 

Beddenzaak Hoekchse Waard

Beddenzaak Hoeksche Waard

Slaapspecialist Alexander Slapen op woon- slaapboulevard Cornelisland op slechts 10 autominuten vanuit Heinenoord Hoeksche Waard. In onze beddenwinkel in Barendrecht regio Rotterdam vindt u alle merken bedden onder één dak. Bent u op zoek naar een beddenzaak in de regio Hoeksche Waard? Ook voor de Hoeksche Waard heeft beddenzaak Alexander Slapen een merken collectie met de volgende merken: Auping, Avek, Home Collection, Jonk, KM-Sleepline, Mahoton, Maxfurn,  Nolte, Pullman, Tempur, Vandyck en vele andere. Wij hebben alle bekende merken onder één dak zodat u rustig en makkelijk een vergelijk kunt maken. Door onze centrale ligging en onze toegangelijke collectie hebben wij al veel inwoners van de Hoeksche Waard aan een heerlijk bed kunnen voorzien.

Alexander Slapen is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar in de regio gevestigd is. De familie Seip en medewerkers zijn niet alleen ervaren adviseurs, ze zijn ook sterk betrokken bij uw vragen en wensen. "Wij rusten pas als u lekker en gezond slaapt" is niet voor niets één van onze motto's. Kom dat maar eens ervaren in de showroom, waar we uitgebreid de tijd voor u nemen. Want het kiezen van een nieuw bed is een belangrijke beslissing die u niet zomaar even neemt.

Woon- slaapboulevard Cornelisland is makkelijk bereikbaar vanaf de A15 afslag 20 Barendrecht/Rotterdam IJsselmonde. U parkeert gratis voor de deur. Welkom bij Alexander Slapen op woon- slaapboulevard Cornelisland. Slaapspecialist Alexander Slapen: Ook voor de Hoeksche Waard! Woon- slaapboulevard Cornelisland slechts enkele autominuten vanuit de Heinenoordtunnel.

Onze beddenzaak is makkelijk bereikbaar vanuit: Goudswaard, 's-Gravendeel, Heinenoord, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Piershil, Puttershoek, Strijen, Westmaas, Zuid-Beijerland. Bij ons parkeert u gratis voor de deur!

Hartelijk welkom in ons familiebedrijf.

Harold-Jan en Hans Seip