Beddenzaak Rotterdam Hoogvliet

Beddenwinkel Hoogvliet Rotterdam

Voor bedden en matrasen in Hoogvliet komt u naar ons toe.

Alexander Slapen is in 2010 van de Middenbaan Noord 218 te Hoogvliet verhuist naar de Escudostraat 9-11 in Barendrecht. Door ontwikkelingen in het centrum van Hoogvliet waren wij genoodzaakt om deze stap te zetten, na 20 jaar in Hoogvliet is er in 2010 een nieuw tijdperk voor ons aangebroken. Wij zijn echter als het gaat om kwaliteit, advies en service niet veranderd. Alexander Slapen is nog altijd uw vertrouwde adres voor hoogwaardig slaapcomfort. In Barendrecht hebben wij naast het vertrouwde Alexander Slapen ook een Auping Plaza. Dit is een winkel waar alleeen Auping producten verkocht worden. In onze collectie vindt u slaapkamers, boxsprings, slaapkamerkasten, bij-meubelen, bedbodems, matrassen, en bedtextiel. Deze collectie bestaat uit merken: Auping, Avek, Home Collection, Jonk, KM-Sleepline, Mahoton, Maxfurn,  Nolte, Pullman, Tempur, Vandyck en andere.

Bezoek ook onze Auping Plaza op de woonboulevard in Spijkenisse.

Alexander Slapen is gevestigd op slecht 15 autominuten vanaf onze vorige locatie aan de Middenbaan Noord 218 in Hoogvliet. A15 afslag 20 Barendrecht/Rotterdam IJsselmonde.

Onze beddenzaak is makkelijk bereikbaar vanuit: Rotterdam, Europoort, Dordrecht, Hoeksche Waard, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk en de Alblasserwaard. Bij ons parkeert u gratis voor de deur!

Welkom in onze showroom!