beddenzaak Spijkenisse
 

Beddenzaak regio Spijkenisse

Alexander Slapen ook de beddenzaak voor Spijkenisse

Op zoek naar bed in Spijkenisse? Alexander Slapen is al jarenlang het vetrouwde adres voor bedden, boxsprings en matrassen enz.

In 2010 is Alexander Slapen van de Middenbaan Noord 218 te Hoogvliet verhuist naar de Escudostraat 9-11 in Barendrecht. Door ontwikkelingen in het centrum van Hoogvliet waren wij genoodzaakt om deze stap te zetten, na 20 jaar Hoogvliet is er in 2010 een nieuw tijdperk voor ons aangebroken. Wij zijn echter als het gaat om kwaliteit, advies en service niet veranderd. Alexander Slapen is nog altijd uw vertrouwde adres voor hoogwaardig slaapcomfort. De afgelopen 30 jaar hebben vele klanten uit Spijkenisse de weg naar Alexander Slapen weten te vinden. In Barendrecht hebben wij, naast het vertrouwde Alexander Slapen ook een Auping Plaza en eind 2013 zijn wij ook eigenaar geworden van Auping Plaza Spijkenisse. Auping Plaza is een winkel waar alleeen Auping producten verkocht worden. In de collectie van Alexander Slapen vindt u slaapkamers, boxsprings, slaapkamerkasten, bij-meubelen, bedbodems, matrassen, en bed & badtextiel. Deze collectie bestaat uit merken: Auping, Avek, Home Collection, Jonk, KM-Sleepline, Mahoton, Maxfurn,  Nolte, Pullman, Tempur, Vandyck en andere.

Alexander Slapen is gevestigd op slecht 15 autominuten vanaf onze vorige locatie aan de Middenbaan Noord 218 in Hoogvliet. A15 afslag 20 Barendrecht/Rotterdam IJsselmonde.

Door de centrale ligging van onze winkels zijn wij makkelijk bereikbaar vanuit de regio's Rotterdam, Ridderkerk,  Schiedam / Vlaardingen, Hoeksche Waard, Gouda, Dordrecht enz. Bij ons parkeert u gratis voor deur!

Bezoek onze beddenwinkels in de regio Rotterdam

Alexander Slapen

Escudostraat  11

2991 XV Barendrecht

T. 010 4384163

E. info@slaapwel.nl

Onze Auping Plaza in Spijkenisse vindt u op Woonboulevard Spijkenisse.

Auping Plaza Spijkenisse
Lucebertstraat 34
3202SW SPIJKENISSE
Tel: 0181-895330 E-mail: info@aupingplaza-spijkenisse.nl