Slaapspecialist Den Haag

Beddenzaak voor Den Haag en omstreken. Alexander Slapen in Barendrecht is ook voor Den Haag de slaapspecialist. Met de komst van het nieuwste stuk snelweg A4 is beddenzaak Alexander Slapen nog makkelijker bereikbaar vanuit Den Haag.

In onze ruime megastore vindt u alles op het gebied van slapen. Wij bezorgen vakkundig en met een glimlach uw boxspring, ledikant, matras, kast enz. in Den Haag en omstreken. Ook kunt u bij ons terecht voor al u bedtextiel en badtextiel. In onze ruime collectie hebben wij diverse topmerken zoals: Auping, Avek, Home Collection, Jonk, KM-Sleepline, Mahoton, Maxfurn,  Nolte, Pullman, Tempur, Vandyck en andere. Uw bezoek aan onze beddenwinkel is vanuit Den Haag de moeite waard.  

Onze beddenwinkel is dankzij de centrale ligging direct onder de A15 (afslag 20) makkelijk aan te rijden. U parkeert geheel gratis voor de deur of op het ruime parkeerdak.

Wanneer u op zoek bent naar een goed advies en voor een beter bed, komt u vanuit Den Haag gewoon naar beddenwinkel Alexander Slapen in Barendrecht een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring.

Beddenzaak Alexander Slapen laat ook Den Haag Koninklijk slapen