Beddenwinkel Alexander Slapen boxspringspecialist regio Rotterdam

Boxspring Rotterdam. U bent op zoek naar een boxspring en u woont in de regio Rotterdam dan bent u bij Alexander Slapen op het juiste adres. In onze beddenwinkel in Rotterdam hebben wij een ruime keuze op het gebied van boxsprings.

Als slaapspecialist met ruim 30 jaar ervaring binnen de regio Rotterdam.  Hebben wij een boxspring collectie samengesteld van diverse merken. Deze merken zijn allemaal stuk voor stuk Nederlandse merken. Onze boxspring leveranciers produceren de boxsprings helemaal of deels in Nederland. Zij kennen de slaapcultuur van ons land als geen ander en springen snel in op de veranderingen. Daarnaast biedt het u als voordelen: Uitstekende kwaliteit, korte levertijd, snelle service, maatwerk enz. Onze boxspring fabrikanten maken uw boxspring speciaal voor u, in de maat, stof en kleur die u wenst, zij hebben dus geen voorraad.   

Onze collectie boxsprings bestaat uit boxspringmodellen van: Auping, Avek, Norma, nxtday en Pullman. Naast boxsprings bieden wij u ook diverse accessoires zoals: verlichting, hockers bedkoffers, voetborden met TV-lift enz. Een bezoek aan onze showroom voor een boxspring is de moeite waard. Wij bezorgen en monteren uw boxspring binnen de regio Rotterdam zonder bijkomende kosten.

Onze beddenwinkel vindt u aan de rand van Rotterdam Zuid, direct onderaan de A15 afslag 20

Wij zijn makkelijk bereikbaar vanuit: Rotterdam, Europoort, Dordrecht, Hoeksche Waard, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk en de Alblasserwaard. Bij ons parkeert u gratis voor de deur!