-matrassen-sfeer-1.jpg

Beddenzaak Hoeksche Waard alle bekende merken onder één dak

Beddenzaak Hoeksche Waard

Slaapspecialist Alexander Slapen op woon- slaapboulevard Barendrecht op slechts 5 autominuten vanuit Heinenoord Hoeksche Waard. In onze beddenwinkel in Barendrecht regio Rotterdam hebben wij alle merken bedden onder één dak. Ook voor de Hoeksche Waard heeft beddenzaak Alexander Slapen een merken collectie met de volgende merken: Auping, Avek, Carpe Diem, Home Collection, Jonk, Mahoton, Maxfurn, Nolte, Pullman, Serta, Tempur, Vandyck en vele andere. Wij hebben alle bekende merken onder één dak zodat je rustig en makkelijk een vergelijk kunt maken. Door onze centrale ligging en onze toegangelijke collectie hebben wij al veel inwoners van de Hoeksche Waard van een heerlijk bed kunnen voorzien.

Alexander Slapen is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar in de regio gevestigd is. De familie Seip en medewerkers zijn niet alleen ervaren adviseurs, ze zijn ook sterk betrokken bij uw vragen en wensen. "Wij rusten pas als u lekker en gezond slaapt" is niet voor niets één van onze motto's. Kom dat maar eens ervaren in de showroom, waar we uitgebreid de tijd voor je nemen en we een passend slaapadvies geven. Want het kiezen van een nieuw bed is een belangrijke beslissing die je niet zomaar even neemt.

Woon- slaapboulevard Barendrecht is makkelijk bereikbaar vanaf de A15 afslag 20 Barendrecht/Rotterdam IJsselmonde. U parkeert gratis voor de deur. Welkom bij Alexander Slapen op woon- slaapboulevard Barendrecht, Slaapspecialist Alexander Slapen: Ook voor de Hoeksche Waard! 

Onze beddenzaak is makkelijk bereikbaar vanuit: Goudswaard, 's-Gravendeel, Heinenoord, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Piershil, Puttershoek, Strijen, Westmaas, Zuid-Beijerland. Bij ons parkeert men gratis voor de deur!

Hartelijk welkom in ons familiebedrijf.

Harold-Jan en Hans Seip

Laat hier uw telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op.

258