• Alexander Slapen bedtextiel
    Alexander Slapen
    Bed & Badtextiel
Van dyck banner

onze Vandyck webshop

Bestel je Vandyck producten online klik hier

Uitgebreide collectie bedtextiel

In onze showroom in Barendrecht (regio Rotterdam) hebben wij een uigebreide collectie bedtextiel. Van dekbedovertrek tot moltonkussensloop; wij helpen je graag bij het vinden van het juiste bedtextiel. Om jouw slaapcomfort te vergroten werken wij alleen met de beste kwaliteiten dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, slopen enz. Daarnaast vindt je bij ons een ruime keuze in sierkussens, spreien, plaids en andere accessoires. Wij kunnen ook hoeslakens en moltons op maat laten maken.

Uiteraard kun je voor hoeslakens en moltons voor een topmatras ook bij ons terecht. Heb je een topmatras met split? Geen probleem, de splitlengte van je hoeslaken en molton kunnen wij op de juiste maat laten maken.

Bekijk onze uitgebreide bedtextielcollectie met merken als Auping, Beddinghouse, Bella Donna, Dommelin, Kardol, Kayori, Rivièra Maison en Vandyck in onze showroom.

Ons badtextiel

Bij ons kun je ook terecht voor mooie kwaliteitshanddoeken of een comfortable badjas. Onze Vandyck badtextielcollectie bestaat uit: Ranger Uni, Ranger Boston, Ranger Ontario en Ranger Vancouver. Van washand tot badlaken, we hebben het allemaal in huis. De Vandyck handdoeken zijn een sierraad in je badkamer. Maak het plaatje helemaal af met een bijpassende badmat. De Vandyck Ranger handdoeken zijn allemaal gemaakt van 100% Amerikaanse katoen en staan bekend om hun hoge vochtabsorbatie. 

Verwen jezelf met een heerlijke comfortable Vandyck badjas, wij hebben ze in diverse kleuren en maten.

222