bedbodem kopen rotterdam
 

Bedbodems collectie

De bedbodem van uw matras is van groot belang om de maximale ondersteuning en het optimale comfort uit uw matras te halen. Er zijn veel verschillende matrassen die allemaal weer een andere bedbodem nodig hebben.

Boxsprings

De boxspring is een gestoffeerde “bak ”met een springvereninterieur. Doordat de veren over de gehele lengte en breedte zijn geplaatst en de veren vrijwel onafhankelijk van elkaar functioneren, geeft dit een ondersteuning over de gehele lengte en breedte van het bed. De ventilerende en vochtregulerende eigenschappen van de boxspring zijn uitstekend. Bij ons heeft u een ruime keuze uit: vlak, elektrisch verstelbaar, kleuren, maten en merken.

Lattenbodems

Een lattenbodem helemaal aangepast aan uw lichaam en slaaphouding? Bij ons kan dat. Iedere lat is in te stellen in soft, medium of firm. De latten onder het hoofd en de benen zijn iets hoger geplaatst, de latten in de taille kunt u in hoogte aanpassen. Kortom uw lattenbodem op maat, hoogst persoonlijk. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Uiteraard hebben wij ook de standaard lattenbodems in de collectie.

Spiraalbodems

Meer dan 10000 drukpunten zorgen voor de juiste ondersteuning. Door de open structuur is de spiraalbodem de best ventilerende bedbodem die er is. De spiraalbodem is verkrijgbaar in vlakke en verstelbare varianten. Belangrijk, want samen met de ondersteuning en ventilatie vormt verstelbaarheid de basis voor comfortabel slapen.

Schotelbodems

De schotelbodem is een luxe bedbodem die veel instelmogelijkheden kent. Een schotelbodem bestaat uit diverse hoogwaardige en onafhankelijk verende schotels en heeft verschillende comfortzones. De schotels zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof, wat weer zeer flexibel is. Schotelbodem zijn leverbaar in vlakke of elektrisch verstelbare uitvoeringen.

Kortom; welke bodem u ook zoekt, u slaagt altijd bij Alexander Slapen de beddenzaak van regio Rotterdam.