Schotelbodems de collectie

Wat is een schotelbodem?

De schotelbodem is een luxe bedbodem die veel instelmogelijkheden kent. Een schotelbodem bestaat uit diverse hoogwaardige en onafhankelijk verende schotels en heeft verschillende comfortzones. De schotels zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof, wat weer zeer flexibel is. Schotelbodem zijn leverbaar in vlakke of elektrisch verstelbare uitvoeringen.

Voor welke matrassen geschikt?

Schotelbodems zijn vooral geschikt voor schuim matrassen. Het grote voordeel van schotelbodems ten opzichte van lattenbodems is dat de gehele bedbodem soepel en verend is terwijl bij veel lattenbodems vooral het middenstuk goed mee veert.

Comfort en lange levensduur van schotelbodems

Iedere schotel kan doorgaans afzonderlijk worden ingesteld en aangepast aan uw wensen qua hardheid/comfort. Er ontstaat hierdoor een 3 dimensionale ondersteuning. Dit kan bijdragen aan een goede ondersteuning van uw heupen en schouders. Een schotelbodem biedt zeer veel comfort en heeft een lange levensduur. Met een bodem met schotels haalt u een zeer degelijke bedbodem in huis waarop uw lichaamsgewicht perfect over het matras verdeelt wordt!

Bij ons vindt u de Sealy en TEMPUR Premium Flex