Bella Donna hoeslaken

 

De Bella Donna jersey hoeslakens

Voor het Bella Donna by Formesse gebruikt men uitsluitend de hoogste kwaliteit katoen levrbaar in 54 kleuren. Door de toepassing van getwiste garens van Mako-Katoen, Aloë Vera en zijdeproteïne in de Bella Donna hoeslakens, is dit hoeslaken zeer soepel en door de extra lange katoenvezels pillingvrij en uitmuntend van kwaliteit. In de onderdraad is 3% Elastan toegevoegd waardoor een perfecte pasvorm gewaarborgd is in combinatie met een grote elasticiteit zodat het Bella Donna hoeslakens altijd mooi strak om uw matras blijft zitten. De Bella Donna hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek en hebben een hoekhoogte van 30 cm. Het textieldoek van de “Bella Donna” heeft een zeer groot herstelvermogen waardoor het hoeslaken gevrijwaard blijft van kreukels.

  • Pilling-arm: Door de toegepaste gedraaide katoenvezel van hoogwaardige Egyptische katoen welke gemerciriseerd en gezengd is ontstaat er nagenoeg geen pilling. Jarenlang plezier van het hoeslaken is hiermee gewaarborgd.
  • Egyptische Mako katoen 2- draads getwijnd. Veredelde draad met Aloe Vera-perfecte pasvorm voelt aan als zijde!

Bella Donna hoeslakens zijn ook leverbaar voor de topper, deze Bella Donna Piccola kunnen voor de splittopper op maat gemaakt worden. Voor de Extra dikke matrassen gebruiken we als hoeslaken de Bella Donna Alto, met een hoekhoogte van 45 cm.

Naast de Bella Donna hoeslakens vind u bij ons ook de Bella Donna moltons. Deze moltons hebben wij in diverse uitvoeringen zoals de watersdichte molton/matrasbeschermer. Deze moltons staan net als de Bella Donna hoeslakens garrant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur. Bella Donna molton is ook geschikt voor de topper.

Wij geven het antwoord op de vraag: Waar kun je Bella Donna hoeslakens kopen?

 

 Afbeeldingsresultaat voor bella donna hoeslaken