boxspring Barendrecht regio Rotterdam
 

Boxsprings onze collectie

De boxspring heeft een prominente plaats ingenomen in de slaapkamerwereld. Dit heeft te maken met het fijne ligcomfort in combinatie met de vele mogelijkheden. Ook voor uw slaaapkamer heeft Alexander Slapen Barendrecht de juiste boxspring.

Of u een moderne smaak heeft of meer een landelijke, met een boxspring kunt u alle kanten op. Door de hoge instap is de boxspring ook prima geschikt als  seniorenbed op comforthoogte. Alexander Slapen Barendrecht heeft de keuze gemaakt voor boxsprings van fabrikanten die toonaangevend zijn.

Wat is een boxspring?

Wat is een boxspring precies en waarom is dit zo’n goed bed dat het ook wel hotelbed wordt genoemd? Wat zijn de voordelen en nadelen van dit type bed? Waarop moet je letten, wanneer je besluit om een boxspring te kopen. Lees hier meer over de boxspring die garant staat voor comfortabel slapen!.

Simpel gezegd is een boxspring een “bak met springveren”, een goed ondersteunend en ventilerend slaapsysteem. Een boxspring hoort de matras zowel in de lengte als in de breedte gelijkmatig te ondersteunen. Een boxspring mag je pas zo noemen als deze is voorzien van een binnenveer (Bonellveer) of een pocketveer (stalenveer in een zakje) en niet een houten plaat of een stuk schuim wat gestoffeerd is. Met alle aanbiedingen ziet een consument tegenwoordig door de bomen het bos niet meer en zien veel boxsprings en opties er hetzelfde eruit.

In veel hotels komt u een boxspring tegen. Waarom? Omdat de boxspring makkelijk combineert met vrijwel iedere slaper. Of u nu stevig of soepel wilt slapen, op uw rug, buik of zij slaapt de boxspring ondersteunt u. Vandaar de naam "hotelbed".

Een boxspring i.c.m. met een matras noemen wij de Europese uitvoering. Wanneer de boxspring wordt gecombineerd met een gestoffeerd matras met daarop een topmatras, noemen wij dit de Scandinavische uitvoering. U kunt de boxspring helemaal naar uw smaak samenstellen met een hoofdbord, voetenbord en kastjes enz. Onze boxsprings worden in vele maten, stoffen en kleuren gemaakt. Zodat u bijna eindeloos kan combineren.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Een boxspring is een goed ondersteunend systeem, dat zich makkelijk naar de contouren van het lichaam vormt. Door het vele lucht tussen de veren is het een open en dus optimaal ventilerend slaapsysteem. Doordat de boxspring over het algemeen wat hoger is kunt u makkelijker in en uitstappen.

Wat zijn de nadelen van een boxspring?

Door zijn omvang minder makkelijk laat verhuizen en vervoeren dan andere slaapsystemen. In de regel is een boxspring met reguliere afmetingen in delen goed via de trap naar de slaapkamer te krijgen. Het zaak dit eerst goed in te meten om teleurstelling te voorkomen.

In onze showroom vindt u boxsprings van de volgende merken: Auping, AVEK, Pullman, Norma, enz. Deze merken in combinatie met de Auping Plaza op de begane grond geven u de mogelijkheid om de boxspring uit te zoeken die het best bij u past! Voor uw boxspring bent u van harte welkom bij Alexander Slapen Barendrecht regio Rotterdam