Auping boxspring Kiruna

Auping Kiruna boxspring, de meest luxe Auping bedden

Auping biedt met de Kiruna collectie een geweldig slaapcomfort. De Kiruna van Auping is een weldadige wereld van luxe boxsprings. Dankzij de prachtige stoffen, hoogwaardige materialen en doordachte details bent u verzekerd van een sublieme nachtrust en een heerlijk fit begin van de dag. Elke Kiruna wordt bij Auping met de meeste zorg geproduceert en dat ziet u terug in de afwerking. De Kiruna is ten slotte het meest luxe Auping bed.  Doordat de Kiruna op een Auping AVS spiraalbodem is opgebouwd, wordt het comfort van Scandinavisch slapen met de frisheid van een ventilerende boxspring gecombineerd.

De Auping Kiruna is verkrijgbaar in vele maten en verschillende uitvoeringen:

Vlak: Niet verstelbare boxsprings.
2-motorig: Het rug- en voetdeel zijn elektrisch verstelbaar. Bij het verstellen van het voetendeel ontstaat er een knieknik.
3-motorig: Het rug- en voetdeel en hoofdsteun zijn elektrisch verstelbaar. Bij het verstellen van het voetendeel ontstaat er een knieknik.

De Kiruna is vekrijgbaar met 4 verschillende hoofdborden de strakke modellen Sami, Sami Deluxe en de meer klassieke modellen Unik en Unik Deluxe.

Je persoonlijke Kiruna met boxspringbodem, matras en topmatras

Het creëren van je eigen Kiruna boxspring gaat verder dan het design. Persoonlijke comfort is ook van belang. Om je hier van te garanderen, biedt Auping de keuze uit diverse matrassen en toppers.

De meest luxe Auping bedden zelf ervaren? Welkom in onze showroom aan de rand van Rotterdam.