AVEK boxspring Noflik
 

AVEK boxspring Noflik

Noflik boxspring van Avek. Zoals het Friese woord al zegt.

Noflik is een Fries woord en betekent aangenaam, prettig. Dat is precies wat een Avek Noflik boxspring wil zijn: een aangename plek in huis waar je heerlijk kunt ontspannen en waar je ’s nachts geniet van een goede nachtrust. In Avek studio in onze showroom vindt u de Avek Noflik boxsprings. Deze topcollectie van Avek is zeer fraai afgewerkt en het comfort bepaalt u zelf.

Schoonheid van het Friese land.

Ontwerper Hans Daalder liet zich voor Noflik inspireren door de rust en schoonheid van het Friese land. Dat zie je terug in een heldere, pure vormgeving met subtiele details en hoogwaardige materialen. Avek Noflik boxsprings kenmerken zich niet alleen door een fraaie vormgeving, maar zijn bovenal uitermate comfortabel. De comfortlagen (boxspring, matras en topmatras) zijn samengesteld uit geselecteerde kwaliteitsmaterialen. Omdat ieder mens uniek is, bieden wij bij Noflik comfort op maat. Zo kunt u kiezen uit meerdere hardheden, comfortcombinaties, bedlengte en op maat gemaakte hoofdborden.

Slapen volgens jouw wensen.

Bijna een derde van je leven breng je slapend door. Een goede nachtrust is onmisbaar voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Het is zelfs een van onze eerste levensbehoeften. Een bed dat past bij jou en jouw slaapwensen, is dus geen overbodige luxe. Ieder mens is uniek, net als iedere slaapwens. Daarom biedt Avek een breed scala aan mogelijkheden. Met verschillende hardheden, maten, verstelbaarheid, stoffen en ontwerpen, creëer je jouw bed op maat. Nadat je bij ons je Avek Noflik bed hebt samengesteld en besteld. Maken de Avek vakmensen deze op maat in de eigen Avek fabriek.

Extra Royal

Een Noflik boxspring van Avek biedt extra dik drielaags slaapcomfort. De royale combinatie van pocketbox, pocketveringmatras en luxe (pocket)topper staat garant voor weldadig genieten. Noflik gebruik je niet alleen om heerlijk in weg te dromen, maar ook om in te ontspannen met een goed boek, om tv te kijken, of om lekker lui te ontbijten in het weekend. De (optionele) verstelfuncties van de Noflik boxspring komen daarbij goed van pas.

Kies uit verschillende luxe topmatrassen. Voorzien van Optifoam HR, Climalatex, natuurlijke Talalay latex of zelfs een topper met pocketveren. Welke Avek Noflik topmatras je ook kiest, het maakt je bed extra comfortabel. Bovendien is een topmatras erg praktisch in het gebruik: je hoeft alleen deze relatief dunne toplaag op te maken, en keren is door het beperkte gewicht ook eenvoudig. Kies je voor een verstelbare boxspring? Dan is het mogelijk om een topper met split te bestellen. Hierdoor blijven de rugdelen van een 2-persoons boxspringbed afzonderlijk verstelbaar, zonder dat er sprake is van een naad tussen de bedhelften

De opbouw van Avek Noflik boxspringset

 

Totale bedhoogte in cm

 

 

ca. 75

Vering in de box Pocketvering, 5 zones
Boxhoogte incl. pootjes ca. 44
Matrashoogte in cm ca. 18
Matraskern Pocketvering, 7 zones
Aantal slags pocketvering 7
Bandstaal rondom kern ja
Thermish gehard ja
Afdekking matras std. OptiFoam HR
Comfort matras standaard, stevig, X-stevig
Topperhoogte in cm ca. 13 (pockettopper ca. 15)
Topperkern standaard OptiFoam HR
Topperkern optioneel Climalatex
  Talalay Natural
  Pockettopper
Matras/topperhoes afritsbaar ja
Uitvoeringen vast en elektrisch verstelbaar
Bijzonderheden

Luxe & comfort op maat