AVEK boxspring Simmer

AVEK boxspring Simmer

 

Droom heerlijk weg op een AVEK Simmer boxspringcombinatie.

 

Simmer boxsprings zijn voorzien van een duurzame en veerkrachtige spiraalbodem met een zeer open structuur. Deze open structuur zorgt voor een optimale ventilatie en vochtregulatie. Simmer is hierdoor niet alleen hygiënischer, maar voelt ook prettiger en luchtiger aan. De kern van de AVEK boxspring Simmer bestaan uit honderden pocketveren verdeeld in 5-comfortzones.

 

Simmer matrassen zijn voorzien van honderden individueel verpakte pocketveren, die samen zorgen voor een soepel aanpassingsvermogen. De matraskern bestaat uit 5 ergonomische zones: elk deel van het lichaam krijgt hierdoor precies de ondersteuning die het nodig heeft. En door het speciale hardingsproces behouden de veren extra lang hun veerkracht. Omdat lichamen verschillen, heeft u bij Simmer de keuze uit drie hardheden: soepel, standaard of  stevig. De Simmer boxspring matrassen zijn netjes afgewerkt en worden fraai gestoffeerd in de stof van de boxspring.

De toplaag van het complete Simmer boxspringbed is de topmatras, die heerlijk comfortabel en soepel is. Het gebruik van een topmatras is bovendien erg praktisch: bij het opmaken van het bed hoeft alleen de topmatras opgemaakt te worden, en het beperkte gewicht van de topmatras maakt keren tot een eenvoudige activiteit. De Simmer topmatras is leverbaar met naar keuze een kern van open-cellig OptiFoam HR of  Latex. Kiest u voor een verstelbaar bed, dan is het mogelijk een broektopmatras te bestellen: door de split aan de bovenzijde kunt u de rugdelen van het bed individueel verstellen, zonder dat u last heeft van een naad tussen de bedhelften. Simmer topmatrassen zijn voorzien van een winter- en zomerzijde, dus comfortabel in elk seizoen.

De vijf voordelen van AVEK Simmer boxsprings

1. Betere doorluchting en ventilatie van het bed, waardoor een betere afvoer van transpiratievocht en aanvoer van verse lucht.

2. Een prettiger bedklimaat: minder klam, minder warm en hygiënischer. U slaapt beter en ontwaakt fris & fit.

3. Uniek 4-voudig aanpassingsvermogen: 4 verende lagen zorgen voor een optimale ondersteuning en een weldadig comfortabele ligging.

4. 60 dagen kostenloze omruilgarantie op de matraskern.

5. Hoogwaardig materiaalgebruik en gedegen vakmanschap, AVEK sinds 1927

Wilt u ook fris & fit ontwaken? Kom dan vrijblijvend proefliggen in onze winkel.

AVEK  Simmer is verkrijgbaar in een collectie fraaie stoffen, waaronder stoffen van De Ploeg. De boxspring Simmer kan geleverd worden in vele maten en uitvoeringen.