Norma boxspring 400

Norma boxspringcombinate Zenith

Boxspringuitvoering vast
De vaste boxspring is uitgevoerd met een zogenaamd "Zweeds" fame. Het is voorzien van een houtenframe met dwarslatten. De kern is van micropocketveren.

Boxspringuitvoering elektrisch
De elektrische boxspring is standaard voorzien van het unieke pull-back systeem en heeft een extra nekondersteuning. Deze boxspring wordt standaard geleverd met een RF-afstandbediening en geïntegreerde afstandbedieninghouder.

Pocketveringmatras of Combispringmatras
De pocketveringmatras is voorzien van een genest pocketveringinterieur en heeft 5 comfort zones. De combispringmatras is voorzien van de unieke Norma combispringkern en heeft eveneens 5 comfort zones.

Hoofdborden
In de Norma boxspring collectie heeft u maar liefst keuze uit 11 hoofdborden te weten: onder andere een recht en genopt gestoffeerd hoofdbord verkrijgbaar in de hoogtes 100, 110 of 125 cm, een gecapitonneerd hoofdbord en hoofdborden met een houten rand (whitewash, wengé of eiken) voorzien van meubelgestoffeerd inzetpaneel.

Toppers model 400
De topper 400 wordt uitgevoerd in bestikt dubbeldoek met meubelgestoffeerde sierranden en afgebiesd met een witte paspel. Splituitvoering van de topper is tegen meerprijs mogelijk.

Pootjes model 400
De boxspringuitvoeringen zijn standaard voorzien van houten pootjes.

U koopt al een Norma 400 boxspringset in een:
Vaste uitvoering € 2.195,- (160 x 200 cm) of
Elektrische uivoering € 3.295,- (160 x 200 cm)