Norma boxspring Magnifique

Norma boxspring Timeless Magnifique

Norma Magnifique.  Alsof u in een superluxe hotel slaapt…. Kijkt alleen maar eens naar het fraaie hoofdbord. Boxspring Norma Timeless Magnifique heeft werkelijk alles wat u nodig heeft voor een weldadige gezonde nachtrust. Zo is de boxspring (de matrasdrager) uitgerust met actief ondersteunende stabiele Combispring kern. En biedt deze boxspring u de keuze uit een reeks ongekend goed ventilerende matrassen en luxe toppers. Voor de afwerking van boxspring, matras en hoofdbord kunt u kiezen uit de mooiste meubelstoffen. Overigens is er ook een keuze uit vele andere hoofdborden.

Norma Timeless Magnifique elektrisch. De slaapkamer wordt steeds meer een multi functionele ruimte. TV kijken en lezen in bed wordt steeds populairder. En dit doen wij het liefste op een zo comfortabel mogelijke manier. De Norma Timeless Magnifique elektrisch verstelbare boxspring speelt direct in op dit verlangen.

                                              
 

Standaard:

- Combispring kern in de boxspring

- Combispring Latex matras(sen) met antislip

- Luxe Talalay Latex (split) topper

- 5-knik verstelbaarheid

- Boxspring 22 cm of 27 cm hoog

- Luxe hoofdborden

- Uitstapverlichting met sensor

Norma Timeless Magnifique vlak. Comfort en Luxe gaan hand in hand bij de Timeless Magnifique vlak.

                                            

Standaard:

- Combispring kern in de boxspring

- Combispring Latex matras(sen)

- Luxe Talalay Latex topper

- Boxspring 22 cm of 27 cm hoog

- Luxe hoofdborden

- Uitstapverlichting met sensor

 

Norma brengt u de beste stijl-ideeën, stoffen en technieken samen. Naar uw eigen voorkeur te selecteren en samen te stellen.

Prijzen? U koopt al een Norma Magnifique  in de vlakke uitvoering van € 4345,- voor € 2799,- en in de elektrische uitvoering van € 5565,-  voor € 3799,- (afmeting 140/160/180 x 200/210 cm)