OptiSleep collectie gezond en comfortabel slapen

OptiSleep

Voor een optimale nachtrust heeft OptiSleep een hoogwaardige collectie dekbedden en kussens om uw nacht tot een droom te maken.

Gezond en comfortabel slapen. Jaar in, jaar uit. Dat is en blijft het uitgangspunt van OptiSleep. Een merk dat staat voor vakmanschap en kwaliteit. De OptiSleep-collectie bestaat uit matrassen, boxsprings, spiralen, dekbedden en kussens. Stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen. De Optisleep producten vormen de basis voor een optimale nacht rust.

OptiSleep boxsprings zijn leverbaar met vier verschillende hoofdborden, mooi afgewerkt en verkrijgbaar in een uitgebreide stoffencollectie, waaronder exclusieve De Ploeg stoffen. U heeft keuze uit drie typen pocketvering matrassen die uitstekend aansluiten op de boxspring. Slaapt u liever wat zachter of geeft u de voorkeur aan een wat steviger matras? De OptiSleep matrassen zijn leverbaar in een soepele, medium en stevige en extra stevige uitvoering. Bovendien hebben de matrassen een 90 dagen omruilgarantie* op de matraskern. De stretchtijk is voorzien van extra elastische zones en is gemakkelijk afneembaar middels een ritssluiting. Voordelen van een boxspring zijn dat deze goed ventileert en een vochtregulerende werking heeft. Dit vergroot de duurzaamheid van het matras.

De Scandinavische collectie boxsprings biedt naast alle standaard OptiSleep opties extra de gestoffeerde pocketveringmatrassen en de luxe uitgevoerd topdekmatrassen met naar keuze visco elastich of latex kern. In vlakke of verstelbare uitvoering leverbaar.

OptiSleep Scandinavische boxsprings zijn opgebouwd uit 4 lagen: de gestoffeerde onderplint, de boxspring, de gestoffeerde 6-slags pocketvering matras en de luxe topdekmatras voor het ultieme slaapcomfort. De topdekmatrassen zijn naar keuze leverbaar in visco-elastische of latex uitvoering. Voor de verstelbare boxsprings kunt u naast twee 1-persoons topdekmatrassen ook kiezen voor een splituitvoering.

OptiSleep zekerheden:

  • OPTICARE: 90 dagen omruilgarantie * op de matraskern
  • OPTIGRIP: de boxsprings zijn voorzien van antislip waardoor de maras beugel overbodig is.
  • OTPIZONE: extra elastische zones in stretchtijk voor een optimale schoudercomfortzone.
  • Luxe boxspring in 4 lagen opbouw
  • Uitgebreide stoffencollectie in 66 kleuren waaronder exclusieve De Ploeg stoffen
  • Éen prijs voor alle standaard breedte-en lengtematen voor zowel de matrassen als de boxspringsets
  • Matrassen uitgevoerd met border waardoor deze beter aansluiten
  • Afneembare stretchtijk voorzien van ritssluiting

*Vraag naar de voorwaarden in de winkel

Onze collectie

OptiSleep is als geen ander thuis in slapen. We leveren een totaalpakket aan producten, zodat u verzekerd bent van een goede nachtrust. Bekijk onze collectie  boxsprings, spiralen, dekbedden, hoofdkussens en matrassen. OptiSleep boxsprings en OptiSleep matrassen worden geproduceerd door AVEK te Surhuisterveen (Frl).