Perzona boxspring collectie

Functionaliteit, comfort en kwaliteit verenigd in een uniek eigentijds design. Perzona bewijst dat het kan met het Perzona Slim-Line design. De kort geveerde Perzona boxspring is slank van vorm en wordt gedragen door twee elegante, benen stalen design benen met aluminium voeten.

Ieder matras heeft natuurlijk een goede basis nodig om tot zijn recht te komen. De Perzona boxsprings zijn speciaal ontwikkeld om de Perzona matras te ondersteunen en geven de matrassen een nog beter comfort en extra ondersteuning. Iedere Perzoan boxspring is voorzien van een 7-zone pockerveerinterieur. Het volledig metalen frame van de boxspring staat garant voor ongekende stevigheid. Verder is de bovenzijde van de stoffering afgewekt met een ventilerende antislip. Hierdoor blijft de matras uitstekend op de boxspring liggen. De verstelbare uitvoeringen worden aangestuurd door stralingsvrije motoren.

Een verstelbare Perzona boxspring biedt niet alleen comfort om heerlijk te slapen, maar vormt ook de basis voor ontspannen televisie kijken of een boek lezen. De boxspring is eenvoudig verstelbaar in te stellen. De juiste instelling kan ook helpen tegen snurken of het vergemakkelijken van in - en uit bed stappen. Voor buikslapers is er zelfs een unieke negatieve instelstand voor een verantwoorde ergonomische slaaphouding. De boxspring 4-M+ uitvoering wordt door Perzona geleverd met een uitgebreid massage systeem met maar liefst 5 progammas`s.

Het Slim-Line design heeft naast het ranke model als voordeel dat je jouw Perzona bed makkelijker schoonhoudt en oppmaakt. Doordat de Perzona boxspring slechts op twee "benen"staat is het stofzuigen onder de boxspring zeer makkelijk en alle "hoekjes" goed bereikbaar.