Pullman, boxspring, Goldline, Rotterdam
 

Pullman boxspring Goldline

Boxspring Goldline

Wat maakt een kamer tot een slaapkamer? Precies, het bed. En om preciezer te zijn: een Pullman bed. Want daarvan staat het slaapcomfort op een ongekend hoog niveau. Uitgevoerd in een kwaliteit en design die u verzekeren van jarenlang plezier, ook als u wakker bent. Alles wat u zich voor een goede nachtrust kunt wensen, vindt u in de Pullman Goldline collectie.

- Een boxspring die met een hoogte van 26 cm niet alleen optisch comfort uitsraalt, maar dit ook werkelijk op hoog niveau biedt.

- 100% geveerd over de gehele breedte voor gelijkmatig comfort.

- Pockervering met 5-zone-indeling voor optimale ondersteuning.

- Stabiel en duurzaam houten frame.

- De elektrisch verstelbare boxspring heeft een robuuste metalen basis.

- Stoffering van boxsprings en hoofdborden is afgewerkt met dubbelnaads stikwerk

- Te combineren met alle hoofdborden en voetborden uit de Pullman collectie

- Een ruim aanbod in prachtige stoffen om uw Pullman Goldline boxspring zorgvuldig op uw smaak en interieur  af te stemmen.                                                                  

Uw completeert uwPullman Goldline boxspring met een bijpassensde Goldline matras en eventueel een comfort topper. Beide zijn afgwerkt met een tijk van hoogwardig Viscodamast. Voor een stijlvol interieurbeeld kunt u de matras ook laten stofferen met dezelfde stof als de boxspring. U kunt de Pullman Goldline boxspring combineren met elke model hoofdbord van de Pullman collectie. Zo kunt u de stijl passen die bij u past.

Maak het plaatje compleet met de Pullman accessoires. Zoals een voetenbank en/of een hocker nachtkasten, verlichting enz. Ook heeft u ruime keuze aan pootjes.

Wanneer u de Pullman Goldline zelf wilt ervaren, nodigen wij u van harte uit in onze Pullman studio. Al vele jaren zijn wij de grootste Pullman dealer van regio Rotterdam.