Pullman boxspring Silverline

Boxspring Pullman Silverline

Een goede nachtrust begint bij een bed waar u niet wakker van ligt; dat hebben wij al voor u gedaan. Met slaapcomfort op hoog niveau als resultaat.

De Pullman Silverline boxspring collectie geeft u alle ruimte om uit kwaliteitscomponenten het bed samen te stellen dat perfect aan uw wensen en comfortbehoefte voldoet.

- Een boxspring die met een hoogte van 23 cm voor hoogwardig slaapcomfort.

- 100% geveerd over de gehele breedte voor gelijkmatig comfort.

- Pockervering met 5-zone-indeling voor optimale ondersteuning.

- Stabiel en duurzaam houten frame.

- De elektrisch verstelbare boxspring heeft een robuuste metalen basis.

- Stoffering van boxsprings en hoofdborden is afgewerkt met dubbelnaads stikwerk

- Te combineren met alle hoofdborden en voetborden uit de pUllman collectie

-Een ruim aanbod in prachtige stoffen om uw Pullman Silverline boxspring zorgvuldig op uw smaak en interieur  af te stemmen. 

Uw Pullman Silverline boxspring komt optimaal tot zijn recht met een bijpassende Pullman Silverline matras met daarop nog een comfort topper. Zowel matras als de comfort topper is afgewerkt met een tijk elastische stretchstof. Uw boxspringcombinatie krijgt een extra luxe uitstraling als u gebruikmaakt van de mogenlijkheid om de matras met dezelfde stof als de boxspring te laten stofferen. De keuze is aan u, want u kiest het model hoofdbord uit de Pullman collectie wat bij past.

Maak het plaatje compleet met de Pullman accessoires. Zoals een voetenbank en/of een hocker nachtkasten, verlichting enz. Ook heeft u ruime keuze aan pootjes.

Pullman Silverline boxspring proberen? In onze showroom regio Rotterdam vindt u de Silverline collectie van Pullman.