dekbed rotterdam
 

Dekbedden: ontdek je dekbed

Voor elk wat wils

Bent u een “koukleum” of juist een “heethoofd”? Voor ieder mens heeft Alexander Slapen het juiste dekbed in huis. “Behaaglijk” is het woord waar het om draait bij de keuze van het dekbed. Dus of u nou dons, wol, kameelhaar of een anti allergisch dekbed zoekt: De adviseurs van Alexander Slapen helpen u graag bij het aanschaffen van uw dekbed!

Algemene informatie over dekbedden

Donzen dekbed
Dekbedden voor een aangenaam klimaat in bed. Donsdekbedden zijn heerlijk licht en ‘vallen’ soepel om u heen en dat voelt prettig aan. De stilstaande lucht tussen de donshaartjes zorgt voor een uitstekende isolatie die ‘s zomers de warmte en ‘s winters de kou tegenhoudt. Bovendien neemt het dons goed vocht op. De optimale ventilatie- en vochtregulatie garanderen een prettige slaap. Het mogelijk om uw donzen dekbed op "maat" te laten maken, bijvoorbeeld één helft van het dekbed meer te laten vullen dan de andere helft. Op deze manier hebben we voor iedere klant precies het juiste dekbed. Leverbaar in diverse vulgewichten, lengte- en breedtematen.

Wollen dekbed
Misschien gaat uw voorkeur uit naar wol, wat zwaarder aanvoelt op het lichaam. De 100% zuivere scheerwol zorgt voor een optimaal slaapklimaat in uw bed. Wol heeft een natuurlijk absorptie- en ventilatievermogen. Ze kan maar liefst 40% van haar eigen gewicht aan vocht opnemen zonder klam aan te voelen. Ook de wollen dekbedden leveren we in verschillende vulgewichten, lengte- en breedtematen. Bij ons vindt u wollen dekbedden van Texeler
 
Synthetisch dekbed (wasbaar en anti-allergisch)
‘Synthetisch’ klinkt misschien iets minder knus dan ‘dons’ of ‘wol’, maar u slaapt er niet minder lekker onder. Onze synthetische dekbedden zijn gevuld met zogenaamde holle vezels. Dit materiaal is zeer soepel en licht in gewicht. Het dekbed vormt zich daardoor precies naar uw lichaam. Deze dekbedden zijn uitermate geschikt voor mensen met astma of een bepaalde allergie. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en daardoor ook aan te raden voor jonge kinderen. Leverbaar in diverse vulgewichten, lengte- en breedtematen.
 
4-Seizoenendekbed
U kunt ook dekbedden combineren. In de warme zomer slaapt u bijvoorbeeld onder een dun dekbed en in de winterse kou maakt u er een dekbed met een groter vulgewicht aan vast. Deze duo-dekbedden verzekeren u dus van een ideaal slaapklimaat, Vier jaargetijden lang. Alle bovengenoemde soorten zijn leverbaar als 4-seizoenendekbed.
 
Wat bieden wij
 
Als totaalaanbieder voor uw slaapkamer hebben wij en uitgebreide collectie dekbedden wij laten u graag de verschillen voelen en geven u  advies op maat voor het juiste dekbed. In onze collectie dekbedden voeren wij de volgende merken: Auping, Jonk, Texeler en Vandyck