Matrassen voor uw nachtrust

Onze collectie kwaliteits matrassen

Om uitgerust uit bed te stappen is de matras samen met bedbodem van het grootste belang. Een matras kopen is voor veel mensen een moeilijke opgave en dat hoeft het echter niet te zijn. Wat een goed matras is, is persoonsgebonden. Een combinatie van lichaamskenmerken, voorkeuren en slaapgewoonten bepaalt wat voor jou de beste matras is.

Let goed op de volgende punten:

  • bedbodem; 
  • huidige matras;  
  • postuur;
  • koud of warm in bed; 
  • mate van transpireren; 
  • slaaphouding; 
  • lichamelijke klachten;
  • allergieën.

In onze ruime showroom in Barendrecht regio Rotterdam bieden wij een tal van kwaliteits matrassen van de beste fabrikanten. Onze matrassen zijn simpel te verdelen in veren matrassen en schuim matrassen. Samen met onze vakbekwame adviseurs maakt jij de keuze welk matras het best bij jouw lichaam past. 

Naast onze ruime collectie matrassen bieden wij ook een collectie topmatrassen. Onze topmatrassen leveren wij in vele uitvoeringen, maten en ook splittopper uitvoeringen.

Waneer een matras vervangen?

Gemiddeld genomen gaat een matras 8 tot 10 jaar mee. Wanneer je merkt dat uw matras een kuil of deuk krijgt of je ondersteuning mist is het om de matras vervangen. Het kan ook zijn dat je niet fit en uitgerust opstaat, bijvoorbeeld met spierpijn. Ook dan is jouw matras aan vervanging toe. Het kan ook zijn dat het lichaam een andere comfortbehoefte nodig heeft, ondanks dat de matras nog geen 8 tot 10 jaar oud is. Vaak bij het ouder worden is de comfortbehoefte van de matras sneller aan vervanging toe. Wat wij vaak horen is dat een "duurder" matras langer mee moet gaan. Dit is ecter niet zo; bij aankoop van een matras inversteert men in comfort en niet persé in levensduur. 

Op de meeste van onze matrassen bieden wij  een omruilgarantie vraag altijd naar de voorwaarden deze kunnen per fabrikant verschillen.

In overleg nemen wij jouw "oude" matras(sen) retour om deze mileuvriendelijk te laten recyclen.