Perzona Individual 14

Dat geen mens is gelijk is, is geen nieuws. Kijk alleen naar je partner? Toch slapen heel veel mensen op een matras of er geen onderscheid is.

Drukverlagend slapen zonder compromissen met de Perzona Individual 14. De drukverlagende HYBRID matras met dubbel laags pocketveer en het Tube Layer System (TLS) met 14 persoonlijk instelbare tubes. Bepaal samen met de Perzona MyScan welke van de 5 verschillende hardheden je waar nodig hebt. Drukverlagend slapen met ondersteuning die wel écht bij jou past. Jouw Perzona matras op maat.

Het beste van twee werelden: Een goede matras is niet alleen gemaakt van de beste materialen. Het combineert ook het beste van schuimmatrassen en pocketveer matrassen in een HYBRID matras. Beste drukverlagende schuimsoorten met de ondersteuning van werelds beste pocketveren van Leggett & Platt.

Je tijk is persoonlijk: Je zou kunnen zeggen dat de tijk de huid van je matras is. Maar net als de huid beschermt hij niet alleen. Hij moet ook hygiënisch zijn en zijdezacht aanvoelen. Jouw Perzona matras ligt als gegoten omdat elk element op jou is afgestemd. Dat zie je, dat voel je.

De Perzona Individual 14 is uitgerust met het nieuwe drukverlagende Triple-F gel-visco schuim. Een uniek gel-visco schuim die zorgt voor uitstekende drukverlagende en ventilerende eigenschapen.

De gel-visco technologie reguleert de temperatuur door je lichaamswarmte op te nemen en door de matras te verspreiden. Geen ouderwets traagschuim, maar ‘Fast’, ‘Fit’, en ‘Fresh’. De toplaag van jouw Perzona matras is gemaakt van Triple-F Foam. Dat klinkt behoorlijk innovatief. Maar het is vooral erg goed voor jouw nachtrust. De ‘Triple-F’ staat namelijk voor: ‘Fast’, ‘Fit’ en ‘Fresh’. Geen traag, maar snel reagerend schuim dus. Met de beste fit voor jouw lichaam en uitstekende warmte-regulerende eigenschappen. Elk Perzona matras is voorzien van geltechnologie. De gel reguleert de temperatuur door je lichaamswarmte op te nemen en door de matras te verspreiden.

Het gepatenteerde Tube Layer System (TLS) combineert drukverlagend slapen met optimale ondersteuning. Zo beschikt de Perzona Individual 14 matras over een Tube Layer System van 10 cm drukverlagend schuim met 14 tubes. Samen met de Perzona MyScan meetsysteem bepaal je snel en eenvoudig welke van de 5 hardheden je waar nodig hebt. De Perzona MyScan houdt daarbij rekening met lengte en breedte van oa uw schouders, onder- en bovenrug, heup en boven- en onderbeen. Na het meten krijg je direct het advies van de lengte van de matras en de ondersteuning die echt bij jou past.Daarom is geen Perzona matras hetzelfde. Met 14 zones en meer dan 500.000 mogelijkheden heeft het Tube Layer Systeem (TLS) voor jou altijd de perfecte oplossing voor een goede nachtrust.

Perzona Individual 14

Prijs Perzona Individual 14 matras, vanaf € 1598,-

- 15 jaar garantie*

- 100 dagen omruilgarantie *

*vraag naar de voorwaarden