Drukverlagende matrassen

Drukverlagende matrassen geven u het gevoel dat u zweeft. U ontspand volledig terwijl de drukverlagende matras u de juiste ondersteuning geeft. Wanneer u lichamelijke problemen heeft kan een drukverlagend matras verlichtend werken, omdat u geen druk voelt op uw lichaam tijdens het slapen. Een drukverlagend matras zonneerd zichzelf, zo komen de comfortzones waar u ze nodig heeft.

Binnen onze collectie hebben wij gekozen voor het meest drukverlagende product ter wereld, namelijk: TEMPUR

 

TEMPUR matrassen passen zich perfect aan de coutouren van uw lichaam aan en ondersteunen u zodanig dat u zich gewichtloos voelt. Het unieke TEMPUR materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft, zodat u uitgerust de dag kunt beginnen.

De TEMPUR geschiedenis begon toen de de NASA een drukabsorberend materiaal ontwikkelde om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering. Ze zochten een speciale manier om de druk en het gewicht gelijkmatig te verdelen. Dit unieke materiaal ontwikkelde zich later tot TEMPUR. Sinsdien hebben de TEMPUR wetenschappers en technici, door middel van verder onderzoek en ontwikkeling, deze technologie geperfectioneerd en uitgebreid om een collectie matrassen slaapsystemen en kussens samen te stellen die u de beste nachtrust bieden. TEMPUR is het enige matras- en kussenmerk dat is erkend door de NASA en gecertificeerd door de Space Foundation.

Tegenwoordig kent slechts een handvol topwetenschappers van TEMPUR de formule voor her maken van TEMPUR-materiaal. TEMPUR produceert het materiaal in eigen fabrieken in Denenmarken en de Verenigde Staten. Door voordurend te investeren in onderzoek en ontwikkeling zoekt TEMPUR naar nieuwe innovaties op slaapgebied en zorgt TEMPUR ervoor dat de ze altijd de best mogelijk nachtrust bieden.