FreciousCare luchtreiniger

Lekker slapen in schone lucht

 

De FreciousCare luchtreiniger voor binnen gebruik van RÖWA reinigt de kamerlucht voor 99,99 %* van schadelijke stoffen en vormt daarmee een belangrijke voorwaarde voor een goede nachtrust. Fijnstof, bacteriën, ozon, pollen of geuren: met de momenteel meest geavanceerde filtertechniek op de markt reinigt dit apparaat de lucht 16 maal per uur. Daarbij werkt de luchtreiniger energiezuinig en stil.

"Wij willen onze klanten producten aanbieden, die een goede nachtrust bevorderen." legt Manfred Greiner, directeur van Rössle & Wanner GmbH (RÖWA) uit. Daarbij denkt men vooruit, want frisse lucht is vandaag de dag geen vanzelfsprekendheid meer. Wij van Alexander Slapen sluiten ons hierbij van harte aan. Want een goede nachtrust gaat verder dan alleen een goed bed. 

Frisse lucht in binnenruimtes

We brengen 90% van de tijd in binnenruimtes door. Of het nu op kantoor, op een zolderwoning of in de slaapkamer is: een krachtig filtersysteem zorgt voor aantoonbaar frisse lucht. Zo verwijdert de FreciousCare 99,99 %* fijnstof (PM 2,5) en bacteriën. Ook onaangename geuren, huisstofmijt, dierenhaar, stuifmeel en zelfs vluchtige organische stoffen filtert hij doeltreffend uit de kamerlucht.

Filters in plaats van fijnstof

Een mens ademt tijdens acht uur nachtrust rond de 4.000 liter lucht in en uit. De kwaliteit daarvan is van invloed op de slaap en de gezondheid. Schone lucht is met name belangrijk voor stadsbewoners, voor gezinnen met kinderen, voor mensen met allergieën, als ook voor mensen in buitengebieden die last hebben van gras- en weidepollen. Over fijnstof gesproken: hoe kleiner de deeltjes, hoe beter de filtertechniek moet zijn. De uit drie lagen opgebouwde filtertechniek in de FreciousCare reinigt de lucht uiterst efficiënt, stil en zuinig. Zelfs in de hoogste stand verbruikt het compacte apparaat met 32,8 watt minder energie dan een föhn.                           

Gebundelde competentie

De FreciousCare binnenluchtreiniger voor schone lucht wordt geleverd door Rössle & Wanner GmbH, fabrikant van hoogwaardige bedden en bedsystemen, in samenwerking met MANN+HUMMEL, de wereldwijd leidende producent van filteroplossingen.

*In een conform GB/T18801-2015 ingerichte testkamer van 30 m³ werd >99,99 % van de fijnstofdeeltjes (PM2,5) en bacteriën  (Stapphylococus albus 8032) binnen 45 resp. 60 minuten verwijderd.

 

                                          

 

  

                                                                                                                           

 

Klik hier voor de film over de FreciousCare luchtreiniger