SmartSleeve perfect your sleep

SmartSleeve

Allergieën, muggen of stress kunnen de slaap ernstig verstoren. De matras die de basis vorm voor een gezonde nachtrust, is dikwijls de eerste sleutel tot de oplossing. SmartSleeve is de nieuwe revolutionaire matrasbeschermer die uw slaapcomfort nog meer optimaliseert. U kunt kiezen uit de basisversie een versie met microcapsules of een versie met een waterdichte film. De zes uitvoeringen zijn als volgt:

Sleep Ventilated voor een extra ventilerende en vochregulerende werking, overtollige warmte wordt afgeleid en transpiratievocht verdampt.

Sleep Allergen Protected dankkzij de actieve probiotica in deze SmartSleeve wordt de kans op allergische reacties en de ontwikkeling van astma sterk gereduceerd. Probiotica zijn een honderd procent natuurlijke remedie tegen allergene slaapverstoorders.

Sleep Thermo Regulated de exclusieve breitechnologie van SmartSleeve zorgt ervoor dat de luchtlaag in het textiel een thermoregulerende werking heeft. Dankzij Outlast worden alle temperatuurschommelingen maximaal opgevangen. U zal minder (snel) zweten onder de dekens en minder snel afkoelen. Bovendien wordt de warmte beter verspreid via de luchtlaag zodat er een comfortzone rond het lichaam ontstaat en de warmte niet beperkt blijft tot uw ligplaats. In een tweepersoonsbed stemt SmartSleeve de temperaturen op elkaar af zodat geen van beide personen het te warm of te koud heeft.

Sleep Mosquito Protected de microcapsuletechnologie met eucalyptusextracten creëert een beschermende cocon die muggen op afstand houdt. Uw nachtrust wordt niet meer verstoord door aanhoudend gezoem of irriterende muggenbeten. Uw huid blijft gevrijwaard van zwellingen en jeuk. In ‘exotische’ omstandigheden beschermt deze SmartSleeve u tegen overdraagbare ziektes zoals gele koorts en malaria.

Sleep Relaxed de olie die geëxtraheerd wordt uit de paarse bloemen van de lavendelplant, wordt als geurstof gebruikt voor aromatherapeutische toepassingen. Lavendel werkt immers rustgevend en vergemakkelijkt het inslapen. Ook het doorslapen zal beter gaan, want de geurzin wordt ‘s nachts niet uitgeschakeld. Bovendien heeft lavendel een desinfecterende werking die de matrashygiëne bevordert.

Sleep Waterproof de Waterproof SmartSleeve combineert hygiëne met comfort. Het slaapcomfort blijft behouden bij urineverlies. Dankzij de waterdichte, maar luchtdoorlatende film blijft de matras altijd fris.

Elke SmartSleeve heeft een duurzaam effect en is wasbaar op 40°C