Auping Rotterdam Barendrecht
 

Auping: 130 jaar slaapervaring

Een gezond en energiek leven begint met een goede nachtrust. Daarom werkt Auping al meer dan 130 jaar, elke dag weer met passie en nieuwsgierigheid aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Hoge kwaliteit, comfort, design en duurzaamheid staan daarbij centraal. Omdat Auping staat voor premium kwaliteit en duurzaamheid is bewust gekozen voor productie in Deventer. Daar wordt jarenlange expertise en vakkundigheid gecombineerd met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek ergonomie en design. Innovatie na innovatie gekoppeld aan kwaliteit maakt Auping tot het bekenste beddenmerk van Nederland. Alles waar de naam Auping op staat, is duurzaam en veilig voor mens en milieu. Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat Auping decennialang onze hofleverancier is.  Wij hebben dan ook geen Auping studio of afdeling maar een complete Auping winkel. In onze Auping Plaza hebben wij het hele Auping assortiment. De prachtige Auping collectie bestaat uit bedden, boxsprings, matrassen, spiraalbodems en bedtextiel.

Auping hecht net als Alexander Slapen aan drie belangrijke pincipes:

Uitgerust wakker door goede ventilatie
De open structuur van de Auping spiraalbodems en vochtregulerende matrassen zorgen ervoor dat u altijd fris en uitgerust wakker wordt.

Comfortabel slapen door goede drukverlaging
De Auping spiraalbodems zijn voorzien van meer dan 10.000 drukpunten. De combinatie van deze bedbodem met een Auping matras met de juiste afdeklaag zorgt voor een juiste verdeling van de lichaamsdruk, waardoor u altijd comfortabel slaapt.

Moeiteloos draaien door de juiste ondersteuning
Beweging in uw slaap is van belang voor een goede bloedcirculatie en soepele gewrichten. Auping matrassen met DPPS® pocketveren zorgen ervoor dat u moeiteloos draait. Daardoor slaapt u ongestoord en wordt u uitgerust wakker.

Alexander Slapen Barendrecht is met haar Auping Plaza de grootste Auping dealer van regio Rotterdam en toont u in haar showroom alle modellen uit het Auping assortiment.

Waarom Auping bij ons kopen?

- Altijd de beste prijs.

- 90 dagen omruilgarantie op de Auping matraskern. (vraag naar de voorwaarden)

- De hele Auping collectie onder één dak.

- Makkelijk bereikbaar direct onder aan de A15 afslag 20, gratis parkeren voor de deur.

- Vakkundig opgeleid personeel en de service van een familiebedrijf.

- "Oude" matras in overleg retour.

- De beste Auping aanbieding.

- De grootste Auping dealer van regio Rotterdam

Als grootste Auping dealer van regio Rotterdam hebben wij voor ieder Auping product een passende Auping aanbieding. Of het nu gaat om een Auping Auronde, Auping boxspring, Auping Criade, Auping Match, Auping Original, Auping Essential, Auping Royal, Auping Inizio, Auping Adagio, Auping Cresto, Auping Maestro of Auping Vivo; de Auping aanbieding van Alexander Slapen is de moeite waard!

Naast Auping Plaza Barendrecht zijn wij ook eigenaar van Auping Plaza Spijkenisse. In deze Auping winkel hebben wij uiteraard ook de hele Auping collectie.