Auping bedmodel Auronde

Auping Auronde al 40 jaar een tijdloos en duurzaam design

De Auping Auronde is een echte designklassieker. Eén die met z'n tijd meegaat. Het bed wordt regelmatig aangepast aan de nieuwe kleurtrends, eisen en inzichten.ook op het gebied van comfort. Dankzij het heldere en strakke lijnenspel komt het eigentijdse design van het bed volledig tot zijn recht. De mooie ronde poten voorzien het bed van een comfortabele en tijdloze uitstraling. Zo is het unieke design van de Auping Auronde een verrijking voor menig slaapkamer.

Het ontwerp

De bekende ontwerper Frans de la Haye ontwierp voor Auping onder meer de Auronde. In 1973 werd het ontwerp gerealiseerd dat de waan van de dag zou overleven zodat het de de gebruiker vele jaren voldoening zou geven. Het ging om de combinatie van vormgeving, functionaliteit en techniek, de realisatie van de machische balans tussen esthetische- en technische levensduur. Dat is gelukt want vandaag de dag is de Auping Auronde nog steeds een van van de meest succesvolste bedmodellen ter wereld.

De mogelijkheden

De Auronde is leverbaar in drie verschillende hoogtes de Auping Auronde 1000 (34.5 cm hoog) de Auping Auronde 1500 (41.5 cm hoog) en de Auping Auronde 2000 (48 cm hoog). Als het gaat om kleuren heeft u de keuze uit 15 verschillende kleuren. In lak of beits. Auping maakt voor de Auronde verschillende type achterwanden de Auping Auronde is ook leverbaar met een hoofdeinde. Naast de diverse accessoires is de  Auronde ook in een deelbare uitvoering leverbaar. Zo wordt een stuk makkelijker om uw Auping bed op te maken en uw slaapkamer schoon te houden.