Auping Original Boxspring

Fris en energiek wakker worden dankzij AVS® in de  Auping Original Boxspring 

Wie kiest voor de Original boxspring kiest voor Auping perfectie. De perfectie zit in het unieke, door Auping ontwikkelde Actieve Ventilatie Support systeem (AVS®) waarbij verschillende ventilerende materialen van de boxsrping en matras zorgen voor een optimaal samenspel. Het AVS® systeem voorziet hiermee in maximale ventilatie en perfecte ondersteuning.

De basis van de Original boxspring bestaat uit een spiraalbodem die gemaakt is van spiraalvormige staaldraden, opgespannen in een robuust stalen frame. Door de 80% open stuctuur van de bodem blijft de onderkant van de boxspring vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. De spraalbodem heeft tevens meer dan 10.000 drukpunten die je lichaam tijdens de slaap goed ondersteunen en je gewicht evenredig verdelen. In combinatie met bonell veren en de ventilerende toplaag is de Auping Original boxspring de perfecte basis. Bij Auping is het vanzelfsprekend dat de matras optimaal ventileert en ondersteuning biedt.

Dankzij samenspel van boxspring, matras en het unieke AVS® systeem slaap je comfortabel en wordt je fris en uitgerust wakker. Elke dag opnieuw.

Stel je Original boxspring in 6 stappen samen.

Stap 1: Kies je hoofd- en voetbord

Een hoofd- en voetbord maken de Auping Original boxspring af. Het Auping Design Team heeft voor iedere smaak modellen ontwikkeld. Daarbij is er groot aanbod aan stoffen en kleuren.

Stap 2: Kies je bodem

Verrijk de Original boxspring met Auping verstelbaarheid tot wel 9 verschillende postities. Verstelbaarheid geeft je, niet alleen tijdens het lezen of televisie kijken exta comfort. Ook tijdens de slaap heb je baat bij een bed wat in verschillende standen vestelbaar is. Keuze uit boxspring: vlak, electrische rugverstelling (1-motorig), elektrische rug- en knieverstelling (2-motorig) of elektrische rug,-knie- en nekverstelling ( 3 motorig).

Stap 3: Kies je stof

De stoffencollectie van Auping biedt een tal van mogelijkheden als het gaat om materiaal, structuur, reliëf en kleur (meer dan 130 opties).

Stap 4: Kies je matras

Behalve een goede bodem, heb je ook een goede matras nodig. Wat een goede matras is, is heel persoonlijk. Individuele factoren als lichaamlengte, gewicht, slaaphouding en eventuele fysieke ongemakken spelen een rol. de Auping matrassenworden in opbouw, hardheid en zonering op je persoonlijke wensen afgestemd. De kern van de matrassen bestaat uit DPPS®  pocketveren, je lichaam krijgt precies de juiste ondersteuning die het nodig heeft, waardoor je comfortabel slaapt. Alle matrassen zijn leverbaar in een gestoffeerde versie.  

Stap 5: Kies je topmatras

Een Auping topmatras geeft extra comfort; de tijk geeft extra zachtheid en warmte, maat een topmatras heeft nog meer functies. Hij beschermt de echte matras en is verkrijgbaar met een reinigbare tijk. Een 2-persoons topmatras dekt de naad tussen 2 losse matrassen af waardoor het één geheel wordt. In cobinatie met gestoffeerde matrassen, is de topmatras eenvoudig op te maken. Een aantal topppers is ook leverbaar als splittopper; hierbij kun je beide bodems onafhangelijk van elkaar verstellen.

Stap 6: Kies je accessoires

Diverse accessoires maken jouw Original boxspring helemaal compleet. Met een speciale set kun je bijvoorbeeld een 2-persoons boxspring makkelijk deelbaar maken. Ideaal voor het opmaken van het bed en het schoonmaken van de slaapkamer. De sierkussens. poefje en nachttafeltje en - kastje zijn door de gekozen materialen en kleurstellingen uitermate geschikt om te combineren met de Auping boxspring. In plaats van de standaardpoten kun je ook kiezen voor sierpoten die je boxspring nog meer uitsraling geven.

 

                                                        

De Original boxspring van Auping is nu bij ons, de Auping dealer van regio Rotterdam verkrijgbaar