Auping Criade boxspring

Met de introductie van de Criade is het Auping gelukt een boxspring te ontwikkelen met de herkenbare Auping look. De Criade is herkenbaar door zijn frame welke leverbaar is in 6 kleuren. Het frame van de Criade geeft door de vormgeving een "knipoog" naar de Auping bedcollectie.

Criade: De Auping onder de boxsprings

Al 125 jaar staat Auping garant voor kwaliteit en expertise, waar met passie en nieuwsgierigheid op een duurzame wijze wordt gewerkt aan het perfecte bed van morgen. En die 125 jaar ervaring is nu samengebracht in de nieuwste boxspring van Auping; de Criade.

Een boxspring in Auping stijl, dát is Criade. Criade is een totaal concept dat volledig te personaliseren is. Met keuze uit diverse hoofdborden, matrassen, boxsprings, framekleuren, stofkleuren kunt u elk bed samenstellen tot het voor u perfect model. Nadien kunt u dit uiteraard volledig aankleden met de bijbehorende accessores zoals sierkussentjes of hockers. Je kunt de Criade geheel samenstellen zoals jij dat wilt, niet alleen van binnen maar ook van buiten. Te beginnen bij het frame, de basis van de Auping Criade, deze geeft vorm aan het geheel. Door de keuzemogelijkheden in kleur is het frame perfect af te stemmen op de gekozen stof van de box. De geselecteerde stoffen die beschikbaar zijn voor de Criade zijn allen slijtvast en kleurecht.

Een persoonlijk Criade frame

Uniek aan de Auping Criade boxsprings zijn het frame dat in zes kleuren gepoedercoat kan worden. Deze framekleuren zijn te combineren met de uitgebreide Auping stof collectie. Zo kunt u dus ontelbare combinaties maken! De boxspring zelf is voorzien van stabiele pocket veren zodat de matras perfect ondersteund wordt. Immers, hoe beter de matras zijn werk kan doen, des te comfortabeler u slaapt! Optioneel is de Criade ook leverbaar als elektrisch verstelbare boxspring.

Auping Criade Matrassen

Een Auping is geen Auping bed zonder matrassen van top kwaliteit. Daarom kan de Criade boxspring gecombineerd worden met alle reguliere Auping matrassen zoals de Inizio, Adagio, Cresto, Maestro en Vivo.

Het is ook mogelijk om deze matrassen in de kleur van de boxspring te laten stofferen zodat ze met een topmatras gecombineerd kunnen worden voor een heerlijk zacht gevoel. Uiteraard staat net als bij alle andere Auping bedden de ventilatie op een uitzonderlijk hoog niveau.

Auping Criade hoofd- en voetborden

Dankzij de 5 hoofdborden en 3 voetborden kunt u uw Criade compleet maken. Zo krijgt uw slaapkamer precies de sfeer die u wenst. Omdat deze hoofdborden ook aan de achterzijde gestoffeerd zijn kunt u het bed desgewenst ook vrij in de ruimte zetten.

De Auping Criade is online samen te stellen.

Omdat wij de grootste Auping dealer van Rotterdam zijn, vindt u bij ons al de Criade modellen.

 

 

 

 

 
 

 

Zorgt voor optimaal comfort, ventilatie en stabiliteit.

 

 

 

3D

 
 

 

 

 

 

 

 

3D