Auping matrascollectie

Goed om te weten

Een Auping matras kenmerkt zich door een specifiek, met durzame materialen opgebouwde binnenkant en een luxe, hoogwaardig afgwerkte buitenkant. De matras volgt perfect de contouren van het lichaam, waardoor je lichaam overal op de juiste manier wordt ondersteund en optimaal kan herstellen tijdens je slaap. Bijkomend extra voordeel: door de specifieke opbouw en gebruikte materialen ventileert je Auping matras zo goed, dat je hem nooit meer hoeft te keren. Auping matrassen biedien actieve ventilatie en ondersteuning, mede dankzij de asymmetrische vorm van de DPPS veren. Niet alleen als je ligt maar ook bij het draaien en zitten. De matrascollectie van Auping combineert uitstekend met de spiraalbodem en de boxspring. Advies en coaching in één App. De Auping better day app bestaat uit een matras advies en een slaapcoach. Het matrasadvies wordt gecreëerd op basis van jouw ingevulde voorkeuren en behoeften. Terwijl je slaapt, verzamelt deze slimme app allerlei relevante informatie over jouw slaappatroon. Jouw persoonlijke slaapprofiel is de eerste stap naar de matras die perfect bij je past.

Bekijk hieronder de Auping matrassen.

 

 

Auping matras Inizio

 

Inizio, de Latijnse vertaling voor 'beginnend' zegt het al, de basismatras van Auping. Niet zomaar een matras, maar een echte Auping. Alle belangrijke eigenschappen zoals ondersteuning, ventilatie, comfort en liggevoel, voldoen aan de hoge Auping standaard. Deze eigenschappen in combinatie met de scherpe prijs, zorgen ervoor dat kiezen voor slaapcomfort op het hoogste niveau bereikbaar wordt voor iedereen.

DPPS pocketverenkern met 3 comfortzones, Latex comfortlaag, keuze uit soepel, medium of stevig, matrashoogte 18 cm

 

Auping matras Adagio

De Adagio geeft je een gelijkmatige ondersteuning. De speciale Dryfeel drukverdeler zorgt  voor een gelijkmatige overgang van deze zones voor een optimale ondersteuning, waardoor deze matras nauwkeurig aansluit bij de contouren van  je lichaam.

DPPS pocketverenkern met 5 comfortzones, Latex Perfo comfortlaag, keuze uit soepel, medium of stevig, matrashoogte 20 cm

 

Matras Auping Cresto

De Cresto heeft een zachte en flexibele schouderzone, waardoor je beter kan wegzakken en minder druk op de schouder ervaart. Door het gebruik van Latex Pura voelt deze matras bovendien extra zacht en veerkrachtig aan. Ben jij een koude of warme slaper? De juiste tijk helpt jou om op de juiste temperatuur te blijven.

DPPS pocketverenkern met 5 comfortzones, Latex Pura comfortlaag, keuze uit soepel, medium, stevig of extra stevig, matrashoogte 20 cm, afritsbare en evt. wasbare tijk

 

Matras Auping Maestro

De Maestro heeft een dubbele ondersteunende en zachte schouderzone. De extra drukverlichting en de zachte ondersteunende zone zorgen ervoor dat je schouders nog beter kunnen wegzakken en je minder druk ervaart. Door het gebruik van Latex Pura voelt deze matras extra zacht en veerkrachtig aan. Ben jij een koude of warme slaper? De juiste tijk helpt jou om op de juiste temperatuur te blijven.

DPPS pocketverenkern met 5 comfortzones, Latex Pura comfortlaag, schouderzone, keuze uit soepel, medium, stevig of extra stevig, matrashoogte 22 cm, afritsbare en evt. wasbare tijk

 

Matras Auping Vivo

De Vivo is een absoluut kwaliteitsmatras, verfijnd tot in detail en niet voor niets meerdere malen als beste getest bij De Consumentenbond. Deze matras heeft een dubbele ondersteunende en zachte schouderzone en een aparte heupzone. Door het gebruik van Latex Pura voelt deze matras extra zacht en veerkrachtig aan. De Vivo matras werkt lichaamstemperatuur regulerend, zo blijf je op een prettige temperatuur en haal je het maximale uit je slaap.

DPPS pocketverenkern met 5 comfortzones, Latex Pura comfortlaag, schouderzone en heupzone, tempratuur regulatie, keuze uit soepel, medium, stevig of extra stevig, matrashoogte 24 cm, afritsbare en evt. wasbare tijk

 

Als grootste Auping dealer van regio Rotterdam kunt u vanzelfsprekend alle matrassen uit de Auping collectie bij ons zien, voelen en ervaren.