Avek boxsprings en matrassen
 

Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed

Als grootste Avek dealer van de regio Rotterdam kunnen wij u zeer veel verschillende Avek boxspring, matrassen en spiraalbodems laten zien en ervaren. In onze Avek shop kunt u in alle rust uw Avek bed of boxspring samenstellen. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keus. Wij hebben een ruime keus in Avek matrassen en topmatrassen. 

Arbeid, Vlijt En Kwaliteit.

In 1927 zag het leven in het Friese Surhuisterveen er heel anders uit dan nu. Voor de bewoners van de veengebieden was het een zwaar bestaan, met de nodige problemen. Grootvader Roelf Kok was – zoals ze in Friesland zeggen – een ‘oprjochte’ kerel: een eerlijke man met praktische oplossingen. In zijn manufacturenwinkel kreeg hij veel vraag naar bedbodems voor bedstedes, maar deze hadden geen standaardafmetingen. Zo ontstond het idee om bedden op maat te gaan maken. Het is uit dit simpele, nuchtere en innovatieve idee dat in 1927 Avek werd geboren. Avek staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. Dit zegt alles over de oprichter en over hoe hij zijn dingen deed. Ondanks het feit dat de bedstee inmiddels is verdwenen, zijn veel dingen bij het oude gebleven.

                                 

Anno nu.

Het erfgoed van grootvader ‘pake’ Kok is voor de kleinzonen Roelf en Roelf nog steeds leidend, maar dan wel anno nu. Avek is tegenwoordig een beddenmerk voor heel Nederland en daarbuiten. In Surhuisterveen worden de bedden nog steeds op maat gemaakt, door mensen die hun vak verstaan. Met jarenlange ervaring stoppen ze een stukje van zichzelf in elk exemplaar. Dat maakt een Avek bed tot meer dan zomaar een bed. Je eigen Avek bed is een bed van topkwaliteit, op maat gemaakt volgens het motto ‘Arbeid, Vlijt En Kwaliteit’, door de beddenmakers uit Friesland.

                                             

Aandacht voor historisch vakmanschap.

Sinds 1927 produceert Avek hoogwaardige bedden en matrassen. De kennis en ervaring ontwikkelen zich al drie generaties lang. Bij Avek maken ze vrijwel alles zelf. Daardoor kan Avek een optimaal slaapcomfort waarborgen. Jouw nachtrust is de Avek missie en daarom maken zij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Met Avek kies je voor een betrouwbaar bed dat met zorg door vakmensen is gemaakt.

                                                  

Design uit Nederland.

Een bed is niet alleen een fijne plek om te slapen en relaxen, het is ook dé blikvanger in de slaapkamer. Een bed mag er daarom best mooi uitzien. Al de Avek ontwerpen zijn van Nederlandse bodem. Voor de boxsprings Ljocht en Noflik werkten Avek samen met de gerenommeerde Nederlandse ontwerper Hans Daalder. Moeiteloos combineert hij zijn heldere en pure designstijl met een hoge mate van gebruiksgemak en begrijpelijke techniek. Een lust voor het oog en het beste voor een heerlijke nachtrust.

 

Van Avek mag je topniveau verwachten.

Met de jarenlange kennis en ervaring staat Avek voor betrouwbaar slaapcomfort op topniveau. Dat mag je altijd van Avek verwachten. Elk product maken ze met zorg en controleren ze voordat het naar de klant gaat. Met een Avek slaapsysteem haal je een betrouwbaar bed op maat in huis, goed voor vele ontspannende nachten.

Bezoek onze Avek shop wij zijn de Avek shop dealer voor de regio Rotterdam. Maak kennis met de Avek boxsprings en matrassen.

Wij maken voor u altijd de beste Avek aanbieidng.