Avek boxspring Fier

Avek boxspring Fier. Comfort en design.

Fier is een ander woord voor trots. Trots zijn wij op de Avek boxspring Fier. Ontwerper Hans Daalder is er uistekend in geslaagd om een bijzondere boxspring te ontwerpen waar doordachte vormgeving en compromisloos slaapcomfort hand in hand gaan. Avek Fier puur Nederlands design uit Friesland. 

De ademende boxspring.

Boxspring Fier zorgt voor optimale ventilatie door een integratie van een sterke dwarsgespannen spiraalbodem in de boxspring. De extra open structuur van de spiraalbodem zorgt ervoor dat je bed optimaal ademd. Een goede ventilatie van je bed zorgt voor comfortabel slaapklimaat en verlengt de levensduur van je bed. 

De complete boxspring.

De basis van elke Avek Fier is de unieke ventilerende boxspring. De bijbehorende pocketveermatrassen zijn leverbaar in 3 hardheden, zodat er altijd een Fier matras bij je past. De Avek Fier topmatrassen zijn er 2 types: OptiFoam voor een steviger comfort en Innerzone Latex voor soepeler comfort. Gezoneerde matrassen en topmatrassen: Zowel de matras als de topmatras worden voorzien ergonomische comfortzones, zodat je lichaam beter wordt ondersteund.  Avek levert de boxspring Fier in een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering.

Avek Fier is leverbaar met 3 verschillende hoofdborden en in vele verschillende stoffen en kleuren.

Boxspring Avek Fier is leverbaar vanaf de prijs van € 3195,- ( 160/180x200/210/220 cm)