avek noflik boxspring
 

AVEK boxspring Noflik

Noflik boxspring van Avek. Zoals het Friese woord al zegt.

Noflik is een Fries woord en betekent aangenaam, prettig. Dat is precies wat een Avek Noflik boxspring wil zijn: een aangename plek in huis waar je heerlijk kunt ontspannen en waar je ’s nachts geniet van een goede nachtrust.

Schoonheid van het Friese land.

Ontwerper Hans Daalder liet zich voor Noflik inspireren door de rust en schoonheid van het Friese land. Dat zie je terug in een heldere, pure vormgeving met subtiele details en hoogwaardige materialen. De Avek Noflik boxspringcollectie kenmerken zich niet alleen door een fraaie vormgeving, maar zijn bovenal uitermate comfortabel. De comfortlagen (boxspring, matras en topmatras) zijn samengesteld uit geselecteerde kwaliteitsmaterialen. Omdat ieder mens uniek is, bieden wij bij Noflik collectie comfort op maat. Zo kunt u kiezen uit meerdere hardheden, comfortcombinaties, bedlengte en op maat gemaakte achterwanden.

Slapen volgens jouw wensen.

Bijna een derde van je leven breng je slapend door. Een goede nachtrust is onmisbaar voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Het is zelfs een van onze eerste levensbehoeften. Een bed dat past bij jou en jouw slaapwensen, is dus geen overbodige luxe. Ieder mens is uniek, net als iedere slaapwens. Daarom biedt Avek een breed scala aan mogelijkheden. Met verschillende hardheden, maten, verstelbaarheid, stoffen en ontwerpen, creëer je jouw bed op maat. Nadat je bij ons je Avek Noflik bed hebt samengesteld en besteld. Maken de Avek vakmensen deze op maat in de eigen Avek fabriek.