AVEK boxspring Simmer

AVEK boxspring Simmer

Avek Simmer geïnspireerd door de zomer.

De Simmer boxspring is geïnspireerd op de verfrissende Hollandse zomers. In een Simmer ontwaak je fris omdat het een extra goed geventileerd bed is, voorzien van een ademende spiraalbodem. In dit bedklimaat voel jij je prettig en ontspannen. Bovendien heeft Simmer een fraaie uitstraling. Hollandse zomers: een verfrissend briesje, witte wolken tegen een blauwe lucht en aangename temperaturen. Hierop is de Simmer boxspring geïnspireerd. Een klimaat waarin jij je prettig en ontspannen voelt. Een Avek Simmer boxspring ondersteunt, ventileert en voelt daardoor zeer prettig aan.

Fris ontwaken.

Simmer boxspringbedden hebben een duurzame spiraalbodem met een open structuur. Hierdoor is Simmer een van de best ventilerende bedden ter wereld. Transpiratievocht wordt snel afgevoerd en schone lucht wordt aangevoerd. Je bed voelt frisser en krijgen huisstofmijt en schimmels krijgen minder kans. Een goed geventileerd matras gaat bovendien vele jaren langer mee. De duurzame spiraalbodem is volledig in de Simmer boxspring geïntegreerd. De Avek Simmer boxspring kan aan de onderzijde optimaal ‘ademen’ en ventileren. Dit draagt bij aan een prettig en fris bedklimaat. Als je erbij stilstaat dat we ’s nachts een kwart tot een halve liter vocht verliezen, dan is het belang van een goede ventilatie al snel duidelijk.

4-Voudig aanpassingsvermogen.

Een Simmer boxspringcombinatie kenmerkt zich door een uniek 4-voudig aanpassingsvermogen. Vier comfortabel verende en ondersteunende lagen dragen bij aan het bijzondere Avek Simmer comfort: (1) de dwarsgespannen spiraalbodem als basis, (2) de pocketvering in de Simmer boxspring, (3) de pocketvering met afdeklagen in de matras, en (4) de comfortabele topmatras. De unieke combinatie van ventilatie en 4-voudige ondersteuning zorgt voor een weldadig comfortabele slaapbeleving. U ontwaakt met een heerlijk fris en fit gevoel.

Fraaie uitstraling.

Bijzondere vormgeving en hoogwaardige materialen. Hierdoor krijgt de Simmer boxspring haar luxe en royale uitstraling. Een collectie bijzondere stoffen zorgt ervoor dat alle onderdelen in de gewenste kleur en sfeer kunnen worden uitgevoerd. Bovendien is er keuze uit drie luxe achterwanden. Zo kunt u de Simmer boxspring geheel naar eigen smaak samenstellen.

De vijf voordelen van Avek Simmer boxsprings.

1. Betere doorluchting en ventilatie van het bed, waardoor een betere afvoer van transpiratievocht en aanvoer van verse lucht.

2. Een prettiger bedklimaat: minder klam, minder warm en hygiënischer. U slaapt beter en ontwaakt fris & fit.

3. Uniek 4-voudig aanpassingsvermogen: 4 verende lagen zorgen voor een optimale ondersteuning en een weldadig comfortabele ligging.

4. 60 dagen kostenloze omruilgarantie op de matraskern.

5. Hoogwaardig materiaalgebruik en gedegen vakmanschap, AVEK sinds 1927