Carpe Diem Beds Swedish Luxury

Voor regio Rotterdam zijn wij dealer van Carpe Diem beds. Deze ongekend comfortabele en luxe boxsprings worden gemaakt in Zweden en hebben haar oorsprong te danken aan de natuur. Wanneer Chiropractor in opleiding Börje Thulesjkär op een zwoele zomerdag zijn picknikdeken neerlegd op de heide van het eiland Kornö. Ervaart hij een een weldadig comfort en ontspant en rust hij beter dan op zijn eigen premium bed. Dit is het begin voor Börje om op zoek te gaan naar het bouwen van het perfecte bed. Het gevoel van de heide zit vertaald in elk Carpe Diem bed.

Onze collectie:

Model Kornö: De boxspring Carpe Diem Kornö is het basismodel van de continentale bedden. Het comfort van de Kornö is te danken aan de gescheiden veersystemen in de dubbele matrassen: de basis van echt slaapcomfort. Het bed Kornö is voorzien van een gepatenteerd drukontlastend boedemsegement, waardoor de druk van de pocketveren in het bed zakt in plaats van dat deze tegen uw lichaam aan drukt. 

Boxspring: Frame Zweeds Grenen, veren Thermisch behandeld veren 13 cm.

Matras: Traagelastische bodemsegement, dwarsgeplaatst pockerverensysteem, afdeklaag natuurlijke latex. 

Topmatras: Katoenen stretch met vulling van Talalay latex. 

Model Härmanö: De Carpe Diem boxspring Härmanö is een comfortabel continentaal bed met gescheiden veersystemen. Dankzij het unieke gepatenteerde Contour Pocket System van Carpe Diem Beds heeft u overdag meer energie door maximaal slaapcomfort en drukontlasting tijdens de nacht. Dit veersysteem zorgt samen met het drukontlastend bodemsegment voor maximaal slaapcomfort. 

Boxspring: Frame Zweeds Grenen, veren Thermisch behandeld veren 13 cm.

Matras: Traagelastische bodemsegement, Carpe Diem Beds Countour Pocket System.

Topmatras: Katoenen stretch met vulling van Talalay latex.

Model Sandö: De Carpe Diem boxspring Sandö Is het meest poulaire continentale bed van Carpe Diem. Het comfort van de Sandö wordt bereikt door drie unieke samenwerkende veersystemen die de slaap- en levenskwaliteit naar een hoger niveau tillen. De Sandö is voorzien van het gepatenteerde Countour System van Carpe Diem Beds dat nog meer rekening houdt met de lijnen en de uitstekende delen van het lichaam: schouders, heupen en zitvlak. In combinatie met veerdiepte geeft de Carpe Diem Sandö een gevoel van gewichtloosheid die u zelf moet ervaren. De Sandö biedt een fantastich ligcomfort en bovendien een zeer fraai vormgegeven meubel.

Boxspring: Frame Zweeds Grenen, veren Thermisch behandeld veren 13 cm.

Matras: Traagelastische bodemsegement, X- pocket, Carpe Diem Beds Countour Pocket System.

Topmatras: Wol/katoen met vulling van Talalay latex.

 

 Model Saltö: Carpe Diem boxspring Saltö is een vertelbaar bed waarbij alle beproefde technieken in bijeengebracht zijn die Carpe Diem bedden zo comfortabel maken. Het bed is in te stellen naar wens als u nu wilt zitten of liggen. Hoe vaak u ook verandert van positie het bed volgt altijd uw bewegingen. Het gepatenteerde Contour Pocket System van Carpe Diem Beds zorgt in conbinatie met de dubbele matrassen voor de best denkbare steun en drukontlasting van uw lichaam. De Carpe Diem Saltö is één van de meest veiligste verstelbare bedden die u kunt kopen, met fantastisch comfort. In de Saltö kunt u rustig ontspannen en genieten. 

Boxspring: Verstelbaar, frame Zweeds Grenen, veren Thermisch behandeld veren 9 cm, klembeveiliging.

Matras: Traagelastische bodemsegement, X- pocket, Carpe Diem Beds Countour Pocket System.

Topmatras: Wol/katoen met vulling van Talalay latex.

Alle Carpe Diem bedden zijn leverbaar in diverse maten, kleuren en stoffen en zijn te combineren met alle hoofdborden uit de Carpe Diem collectie. Uit poten heeft u een ruime keuze. Zo kunt u uw Carpe Diem boxspring zelf samenstellen.