Mahoton slaapsystemen

Mahoton Slaapsystemen uit Lelystad biedt een assortiment aan matrassen, bedbodems, hoofdkussens en bedtextiel. Uniek in de collectie van Mahoton is de bedlift voor thuisverpleging. Mahoton staat garant voor eerlijk geprijsde innovatieve producten van hoge kwaliteit, waarbij een snelle levering en een goede service hoog staan binnen de onderneming.

In onze collectie hebben wij Mohoton de volgende producten:

- Lattenbodem Infusion:  De Infusion lattenbodem van Mohoton biedt een unieke gecombineerde aanpassing van lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Elke lathouder is verstelbaar in  hard  of soft. Op essentiële zones kunnen de lathouders in vijf standen tot 3 cm worden verhoogd. Dit kan in de lumbale- en nekzone. Zo kan het ligcomfort nauwkeurig     worden afgesteld op elke lichaamsvorm.
 De elektrisch verstelbare uitvoering is standaard voorzien van een knieknik, neksteun, spanningsbegrenzer en noodstroom accu.

Totale hoogte 10 cm.

- Lattenbodem Emotion: De Emotion lattenbodem biedt duurzame kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. Het stevige beukenhouten frame geeft een robuuste basis voor de 28 overstekende latten. De verstelbare middenzone en de bijgeleverde rode inserts geven deze Mahoton lattenbodem een uitstekend en persoonlijk instelbaar comfort. De elektrisch verstelbare 2 motorige uitvoering is inclusief noodstroom accu en spanningsbegrenzer in de motor ingebouwd.

Totale bodemhoogte 9,5 cm.

- Mahoton latexmatras Alexandra: 100% natuurrubber kern met 7 ergonomsche comfortzones Vierzijdige afritsbare comforttijk voorzien van 500 gr/m2 zuivere scheerwo.l Grote elasticiteit en voegend vermogen. Uitermate geschikt voor verstelbare bedbodems

Totale matrasdikte ca. 22 cm.

- Mahoton latexmatras Cleopatra: 100% natuurrubber kern met 7 ergonomische comfortzones Vierzijdige afritsbare comforttijk voorzien van 500 gr/m2 zuivere scheerwol. Grote elasticiteit en voegend vermogen. Uitermate geschikt voor verstelbare bedbodems

Totale matrasdikte ca. 19 cm.

Daarnaast hebben wij diverse Mahoton hoofdkussens in onze collectie.