Norma: Lekker slapen de normaalste zaak van de wereld

Uniek in de regio Rotterdam en in Nederland. Met gepaste trots hebben wij de als eerste in Nederland het nieuwe Norma shop in shop concept geplaatst gekregen. Onze nieuwe Norma shop straalt sfeer en warmte uit. Deze elementen samen met de kwaliteits collectie van Norma maken de keus voor Norma nog makkelijker. U bent van harte welkom in onze nieuwe Norma shop.

Door de oprichting van het bedrijf in 1884 betekent het dat Norma de oudste beddenfabriek van Nederland is. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij Norma. Daarom worden alle Norma producten in Europa ontworpen en geproduceerd. Zo kan Norma u de garantie bieden dat uw Norma bed uitsluitend met de beste materialen wordt samengesteld, gebruikmakend van unieke technieken in hun bedden die van groot belang zijn voor het hoge comfortniveau.

Norma, de meest gevraagde boxspringset van Nederland, is gebaseerd op het principe van ‘Scandinavisch slapen”. Een lagen-systeem dat bestaat uit een boxspring (de bedbodem), een matras en een topper. De diepe vering van deze opbouw geeft een ongekend comfortabel gevoel; het volgt en ondersteunt perfect de lichaamscontour. Een ongekende ervaring die er voor zorgt dat u uitgerust op staat. Norma is verkrijgbaar als complete boxspringset, inclusief meubelgestoffeerde matras (verkrijgbaar in zowel pocketvering- als combispringmatras) en topper.

In onze showroom staan diverse Norma boxspringsets:

- Norma boxspring Timeless set 1

- Norma boxspring Timeless set 2

- Norma boxspring 750

 

Ook hebben wij een mooie collectie Norma matrassen in de showroom zoals: Norma Combispring Brezza.