Perzona het meest persoonlijke bed

Jij bent uniek, maar waarom je matras eigenlijk niet? Daarom kunnen wij voor jou een Perzona matras op maat samenstellen die volledig is afgestemd op jouw lichaam, jouw slaap en jouw wensen. Wij geloven niet in één matras voor iedereen, daarom is het tijd voor een echt persoonlijke matras. Met een Perzona matras geniet je van jarenlang zorgeloos slaapcomfort.

Perzonalize

Slapen doet iedereen… maar er slaapt maar één iemand zoals jij. Jij slaapt op jouw manier. Daarom is het tijd voor jouw eigen, unieke matras. Met behulp van het Perzona MyScan meetsysteem maken we een 3D-meting van je lichaam. De Perzona MyScan houdt daarbij rekening met lengte en breedte van o.a. jouw schouders, onder- en bovenrug, heup en boven- en onderbeen. Na het meten krijg je direct advies en beleef je de ondersteuning die écht bij jou past. Daarom is geen Perzona matras hetzelfde. Perzona matrassen zijn voorzien van het Tube Layer System, met tien of veertien instelbare tubes Met 14 zones en meer dan 500.000 mogelijkheden heeft het Tube Layer Systeem (TLS) voor jou altijd de perfecte oplossing voor een goede nachtrust.

Een perfect matras is gewoonweg vervaardigd van de beste materialen. Gelukkig hoef je niet langer te kiezen tussen de goede ondersteuning van een pocketvering of een drukverlagend matras. Perzona combineert het beste van alle matrassoorten in één matras: het hybride matras. Perzona hybride matrassen kenmerken zich door een optimale drukverlaging, ventilatie en een geweldige ondersteuning dankzij het gepatenteerde Tube Layer System en de Leggett & Platt Multispring pocketveren.

Perzona boxspring

Perzona bewijst dat het kan met het Perzona Slim-Line design. Geniet van een unieke boxspring ontworpen door ‘award winning’ designer Ben Hoek. De kort geveerde boxspring is slank van vorm en wordt gedragen door twee elegante, stalen design benen met aluminium voeten. Daarnaast heeft deze boxspring een negatieve verstelstand, die ideaal is voor buikslapers. Kortom, aan elk detail en type slaper is gedacht.

Ieder matras heeft natuurlijk een goede basis nodig om tot zijn recht te komen. De Perzona boxsprings zijn speciaal ontwikkeld om de Perzona matras te ondersteunen en geven de matrassen een nog beter comfort en extra ondersteuning. Verder is de bovenzijde van de stoffering afgewerkt met een ventilerende antislip. Hierdoor blijft de matras uitstekend op de boxspring liggen.

Perzona bedbodem

De Individual Support bedbodems zijn speciaal ontwikkeld voor onze matrassen. In dit innovatieve bedbodem concept sluiten de 7 zones in de Perzona bedbodem naadloos aan op de 7 zones van het Perzona matras. Het resultaat? Een optimale aanvulling op jouw ondersteuning, die door de 5 instelbare latten bovendien een extra personalisering mogelijk maakt.

Perzona hoofdkussen

Een goed kussen zorgt voor een goede slaaphouding waardoor je spieren worden ontlast. Zo draagt een kussen bij aan meer slaapcomfort en een ontspannen lichaam en daardoor ook een betere nachtrust. Je slaaphouding bepaalt ook wat voor kussen het beste geschikt is. Rugslapers slapen bijvoorbeeld beter op een hoger kussen dan zijslapers. Bij Perzona kun je kiezen uit twee soorten kussens. Met de Choice pillow haal je maatwerk in huis. Of kies je voor de actief ondersteunende Hybrid pillow?

De Perzona collectie

Als totaal dealer van Perzona voor de regio Rotterdam kan je bij ons terecht voor alle Perzona producten. Welkom voor de Perzona Myscan.