Pullman, collectie, boxspring, matras, rotterdam, barendrecht
 

Pullman Boxsprings & Matrassen

Comfort is altijd het uitgangspunt geweest van Pullman. Vanaf 1850, het begin van de gloriedagen van Pullman treinen en Grand Hotels, zijn comfort en luxe onverbrekelijk aan de naam Pullman verbonden. Pullman is inmiddels legendarisch geworden en groeide met haar befaamde matrassen- en boxspring collectie uit tot het kwaliteitsmerk van nu. U heeft uw eigen ideeën over de ideale slaapkamer, deze kunt u verwezenlijken bij Pullman. Er is een overvloed aan stijlen, materialen en stoffen waaruit u naar hartenlust kan kiezen. Ieder Pullman product wordt zorgvuldig gefabriceert in Vroomshoop. De Pullman fabriek stond voorheen in Rotterdam waar het in 1940 letterlijk werd weggebomardeerd. De Pullman fabriek is daarna in Zwijndrecht voortgezet. Het feit dat Pullman net als ons zijn wortels in Rotterdam heeft is misschien wel de rede waarom Alexander Slapen fan is van Pullman. Bij ons als Pullman dealer in Barendrecht vindt u de grootste collectie Pullman boxspringmodellen en matrassen van de regio Rotterdam.

 

Goldline Matrassen

Een soepele eerste aanraking, gevolgd door exact de juiste tegendruk. Perfect afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Dat is wat u ervaart als u gaat liggen op een Pullman Goldline matras.

Het geheim? Dat zit hem in de ingenieuze pocketvering. Elke grote pocketveer bevat aan de binnenzijde een kleine pocketveer. Zo ontstaat een aangename balans tussen comfort en ondersteuning. Met 364 zones in uw matras is een weldadige ervaring tot op vierkante centimeter gegarandeerd. En dat jarenlang. Doordat de veren elektrothermisch nagehard zijn, komen zij steeds terug in de orginele stand.  

In onze showroom in regio Rotterdam hebben wij diverse Pullman Goldline matrassen.

Silverline Matrassen

Kenmerkend voor de Pullman Silverline matrassen is de Advanced Dynamic Pocketvering met geneste en geharde veren. De Advanced Dynamic Pocketveer heeft boven- en onderaan meerdere slagen, waardoor de veer tot in lengte van jaren actief op uw lichaam reageert.

De Pullman Silverline matrassen Zijn voorzien van kwalitatief hoogstaande 7-zone pocketvering. Deze geeft indviduele ondersteuning op maat. De veren zijn elektrothermisch nagehard waardoor de veer na vele jaren intensief gebruik steeds terugkeertb in haar oorspronkelijke vorm. U slaapt jarenlang comfortabel.

In onze showroom in regio Rotterdam hebben wij diverse Pullman Silverline matrassen.

Goldline boxsprings

Wat maakt een kamer tot een slaapkamer? Precies, het bed. En om preciezer te zijn: een Pullman bed. Want daarvan staat het slaapcomfort op een ongekend hoog niveau. Uitgevoerd in een kwaliteit en design die u verzekeren van jarenlang plezier, ook als u wakker bent. Alles wat u zich voor een goede nachtrust kunt wensen, vindt u in de Pullman Goldline collectie.

- Een boxspring die met een hoogte van 26 cm niet alleen optisch comfort uitsraalt, maar dit ook werkelijk op hoog niveau biedt.

- 100% geveerd over de gehele breedte voor gelijkmatig comfort.

- Pockervering met 5-zone-indeling voor optimale ondersteuning.

- Stabiel en duurzaam houten frame.

- De elektrisch verstelbare boxspring heeft een robuuste metalen basis.

- Stoffering van boxsprings en hoofdborden is afgewerkt met dubbelnaads stikwerk

-Een ruim aanbod in prachtige stoffen om uw Pullman Goldline boxspring zorgvuldig op uw smaak en interieur  af te stemmen. 

In onze showroom in regio Rotterdam hebben wij diverse Pullman Goldline boxspring modellen.

Silverline boxsprings

De Pullman Silverline collectie geeft u aale ruimte om uit kwaliteitscomponenten het bed samen te stellen dat perfect aan uw wensen en comfortbehoefte voldoet.

- Een boxspring die met een hoogte van 23 cm voor hoogwardig slaapcomfort.

- 100% geveerd over de gehele breedte voor gelijkmatig comfort.

- Pockervering met 5-zone-indeling voor optimale ondersteuning.

- Stabiel en duurzaam houten frame.

- De elektrisch verstelbare boxspring heeft een robuuste metalen basis.

- Stoffering van boxsprings en hoofdborden is afgewerkt met dubbelnaads stikwerk

-Een ruim aanbod in prachtige stoffen om uw Pullman Silverline boxspring zorgvuldig op uw smaak en interieur  af te stemmen. 

In onze showroom in regio Rotterdam hebben wij diverse Pullman Silverline boxspring modellen.

Pullman Comforttoppers

Een topper of topmatras van Pullman geeft nog meer demensie aan een weldadige nachtrust. In zowel de Goldline als de Silverline bieden Wij u diverse topmatrassen van Pullman. Ieder met zijn eigen vulling en eigen ligcomfort. Waarbij comfort, ventilatie en vochregulatie steeds het uitgangspunt van Pullman is.  

 

Pullman aanbieding? Welk Pullman product u ook zoekt wij maken altijd de beste prijs voor u.