Pullman Goldline matrassen

De meest Luxe Pullman matrassen vindt u terug in de Pullman Goldline collectie. Alle Goldline matrassen zijn dankzij de handvatten gemakkelijk te keren. Ze bevatten bovendien ventilatieroosters en zijnbehandeld met Sensity probiotica. Hierdoor blijft uw bed op natuurlijke wijze fris en schoon. De matrassen worden standaard uitgevoerd in een prachtige damast,. Optioneel is ook een uitvoetng in elastisch stretch verkrijgbaar. Een keuze voor Pullman is bovendien een keuze voor duurzaamheid. Zij gebruiken namelijk uitsluitend CFK-vrije materialen. En alle Pullman damast- en stretchbekledingen voldoen aan de OEKO-TEX®-standaard. Ze bevatten geen schadelijke stoffen en hebben daarom het predicaat ‘textiel betrouwbaar’.

 De Pullman Goldline matrassen in vogelvlucht:

- Pullman Goldline Grandeur

image

De Goldline Grandeur is het absolute topmodel van Pullman. Met een gezoneerde en nageharde Inside pocketvering en voorzien van een extra ventilerende Aerocomfort-natuurlatex comfortlaag. Bovendien behandeld met Sensity, de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze voor een continu fris bed. (niet aanwezig in onze showroom).

Pullman Goldline Grandeur prijzen: Vanaf € 1699,-

- Pullman Goldline Luxury

image

De Goldline Luxury is voorzien van alle mogelijke luxe en technologie zoals Inside Pocketveren, een duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer. En Sensity, de behandeling met probiotica op natuurlijk wijze voor een continu fris bed. De Pullman Goldline Luxury matras wordt afgedekt met Natuurlatex, paardenhaar en een jute drukverdeler.

Pullman Goldline Luxury prijzen: Vanaf € 1499,-

- Pullman Goldline Excellence

image

De Goldline Excellence matrassen zijn ook voorzien van Inside Pocketveren en worden afgedekt met een laag Natuurlatex en een jute drukverdeler. Ook op de Pullman Goldline Excellence zit Sensity®. De afwerking van het exterieur wordt bij alle Goldline modellen gekenmerkt door Damast en Stretch. De afwerking is handgenopt.

Pullman Goldline Excellence prijzen: Vanaf € 1299,-

- Pullman Goldline Premier

image

De Pullman Goldline Premier matrassen zijn ook voorzien van Inside Pocketveren, afgedekt met een laag latex en een jutedrukverdeler. Ook heeft de Premier Sensity, Damast en Stretch. De middenhoogte van alle Pullman Goldline matrassen (Luxury, Excellence en Premier) is 24 centimeter en worden met de hand in Nederland gemaakt.

Pullman Goldline Premier prijzen: Vanaf € 999,-

De Pullman Goldline matrassen Luxury, Excellence en Premier zijn ook leverbaar in colour uitvoering. De matras wordt dan gestoffeerd in een stof naar keuze, hoogte van de matras wordt dan 21 cm.