Pullman boxspring Oakville

Boxspring Goldline Oakville

Wat maakt een kamer tot een slaapkamer? Precies, het bed. En om preciezer te zijn: een Pullman bed. Want daarvan staat het slaapcomfort op een ongekend hoog niveau. Uitgevoerd in een kwaliteit en design die u verzekeren van jarenlang plezier, ook als u wakker bent. Alles wat u zich voor een goede nachtrust kunt wensen, vindt u in de Pullman Goldline collectie.

- Een boxspring die met een hoogte van 26 cm niet alleen optisch comfort uitsraalt, maar dit ook werkelijk op hoog niveau biedt.

- 100% geveerd over de gehele breedte voor gelijkmatig comfort.

- Pockervering met 5-zone-indeling voor optimale ondersteuning.

- Stabiel en duurzaam houten frame.

- 25 jaar garantie op veer- en frame.

- De elektrisch verstelbare boxspring heeft een robuuste metalen basis.

- Stoffering van boxsprings en hoofdborden is afgewerkt met dubbelnaads stikwerk

-Een ruim aanbod in prachtige stoffen om uw Pullman Goldline boxspring zorgvuldig op uw smaak en interieur  af te stemmen.                                                                  

Uw completeert uwn Pullman Goldline boxspring met een bijpassensde Goldline matras en eventueel een comfort topper. Beide zijn afgwerkt met een tijk van hoogwardig Viscodamast. Voor een stijlvol interieurbeeld kunt u de matras ook laten stofferen met dezelfde stof als de boxspring. Boxspring Pullman Goldline Blainville is een boxspring met een klassieke uitstraling.

De Pullman Goldline boxspring Oakville is leverbaar in diverse maten, stoffen en kleuren in zowel een vlakke als elektrisch verstelbare uitvoering.

Hoogte hoofdbord Oakville 110 cm

       Afbeeldingsresultaat voor pullman oakville