Pullman Silverline matrassen

De Silverline matrassen zijn voorzien van een elastische stretch bekledingsstof. Ze bevatten een vulling van wol, zijde en katoen. wat zorgt voor uitstekende vocht- en warmteregulerende eigenschappen. Optioneel is een anti allergene vulling verkrijgbaar. De Pullman Silverline matrassen zijn voorzien van ventilatierooster en behandeld met Sensity probiotica dat zorgt dat uw matras hygienisch en fris blijft. Uw matras keren? Dat is een fluitje van een cent dankzij de luxe handgrepen.

De Pullman Silverline matrassen in vogelvlucht:

- Silverline Luxury

De Pullman Silverline Luxury matrassen zijn voorzien van een 7 zone Advanced pocket-interieur met geneste, geharde veren. Zo krijgt uw lichaam op elke plek precies de juiste ondersteuning. Afgedekt met Natuurlatex en een jute drukverdeler. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®; een behandeling met probiotica op natuurlijk wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving. (niet in onze showroom aanwezig).

Pullman Silverline Luxury prijzen: Vanaf € 899,-

- Silverline Excellence

Een Pullman Silverline Excellence matras bevat een geavanceerd pocketveringinterieur met zeven zones. De matras is afgedekt met een soepele latex comfortlaag en een jute drukverdeler. Van alle door de Consumentenbond geteste matrassen biedt de Silverline Excellence de beste ondersteuning voor zijslapers. Ook de veerkracht en ventilerende eigenschappen worden gewaardeerd. Wij prijzen dan ook de Pullman Silverline Excellence matras met een gerust hart aan.

Pullman Silverline Excellence prijzen: Vanaf € 799,-

- Silverline Premier

Dit matras bevat een geavanceerd pocketveringinterieur met zeven zones, afgedekt met een laag van comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Daardoor voelt de matras wat steviger aan als u gaat liggen. De Pullman Silverline Premier matras scoort in de test van de Consumentenbond op alle aspecten mooie cijfers. Van ondersteuning in de zij- of rugligging tot de veerkracht en het behoud van hardheid, hoogte en ondersteuning tot de veerkracht en het behoud van hardheid, hoogte en ondersteuning door de jaren heen. Een degelijke winnaar!

Pullman Silverline Premier prijzen: Vanaf € 699,-

De Pullman Silverline matrassen Luxury, Excellence en Premier zijn ook leverbaar in colour uitvoering. De matras wordt dan gestoffeerd in een stof naar keuze, hoogte van de matras wordt dan 21 cm.