Tempur bedden
 

Tempur: Ontdek de gehele collectie

Uw beste nachtrust begint bij de TEMPUR collectie

Stelt u zich eens voor dat uw lichaam zo ontspannen zou aanvoelen dat het lijkt alsof u zweeft... TEMPUR matrassen passen zich perfect aan de coutouren van uw lichaam aan en ondersteunen u zodanig dat u zich gewichtloos voelt. Het unieke TEMPUR materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft, zodat u uitgerust de dag kunt beginnen.

De TEMPUR geschiedenis begon toen de de NASA een drukabsorberend materiaal ontwikkelde om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering. Ze zochten een speciale manier om de druk en het gewicht gelijkmatig te verdelen. Dit unieke materiaal ontwikkelde zich later tot TEMPUR. Sinsdien hebben de TEMPUR wetenschappers en technici, door middel van verder onderzoek en ontwikkeling, deze technologie geperfectioneerd en uitgebreid om een collectie matrassen slaapsystemen en kussens samen te stellen die u de beste nachtrust bieden. TEMPUR is het enige matras- en kussenmerk dat is erkend door de NASA en gecertificeerd door de Space Foundation.

Tegenwoordig kent slechts een handvol topwetenschappers van TEMPUR de formule voor her maken van TEMPUR-materiaal. TEMPUR produceert het materiaal in eigen fabrieken in Denenmarken en de Verenigde Staten. Door voordurend te investeren in onderzoek en ontwikkeling zoekt TEMPUR naar nieuwe innovaties op slaapgebied en zorgt TEMPUR ervoor dat de ze altijd de best mogelijk nachtrust bieden.

Alexander Slapen is de TEMPUR Premium Reseller van Barendrecht en de TEMPUR Premium Reseller van Rotterdam. In onze showroom vindt u de gehele TEMPUR collectie die bestaat uit:

  • TEMPUR Matrassen: TEMPUR Original, TEMPUR Cloud en TEMPUR Sensation. Verkrijgbaar in de Prima, Supreme en de Elite uitvoeringen.  
  • TEMPUR Bedbodems: TEMPUR Flex Premium
  • TEMPUR Bedden: TEMPUR Relax bed en de Tempur Zero G
  • TEMPUR Hoofdkussens: TEMPUR Comfort kussen en TEMPUR Ergonomische kussens
  • TEMPUR Accessoires: Zadelhoesjes, Car Comforter, Slaapmasker, Reisset, Comfortproducten enz. 

Kom eens proefliggen op onze TEMPUR bedden. Bij de grootste TEMPUR dealer van regio Rotterdam  en ervaar zelf aan den lijve het geweldige slaapcomfort. Voel het ulitieme Tempur comfort in onsTempur Experience sleepcenter. Natuurlijk kunt u in onze showroom TEMPUR vergelijken met andere slaapsystemen. Zo vinden we het bed dat perfect past bij uw lichaam, slaaphouding en persoonlijke wensen.

Welk TEMPUR product u ook zoekt. Wij maken altijd een passende TEMPUR aanbieding.

Klik op de onderstaande afbeelding en bestel direct uw TEMPUR hoofdkussen en comfortproducten online!