Tempur North
 

Tempur North slaapsysteem

TEMPUR North Slaapsysteem

Maak kennis met de TEMPUR North een compleet nieuw TEMPUR bed met de look van een boxspring. Het Tempur North slaapsysteem is ontworpen voor de beste nachtrust en heeft een elegant zwevens design.  De matras en de ombouw zijn bekleed met dezelfde stof, waardoor het slaapsysteem
één geheel vormt en het look van een Tempur boxspring krijgt.  Het is mogelijk om kleur, hoofdbord en (opleg)matras zelf te kiezen.

Elegant design

Het TEMPUR North slaapsysteem is geïnspireerd op de uitgestrekte landschappen en de ongerepte natuur van het Noorden. De combinatie van natuurlijke eenvoud met oog voor detail en het streven naar vernieuwing van de klassieke slaapkamer, heeft geleid tot een stijlvol bed met optimaal comfort en superieure ondersteuning.

Flexibel samenstellen

Er is een keuze uit twee modellen. Het vlakke Continental model bestaat uit drie lagen: onderlaag, matras en oplegmatras. Voor lezen en TV kijken in bed is het elektrisch verstelbare Adjustable model zeer geschikt. Het bijpassend hoofdbord is er in een standaard of design uitvoering. Bovendien is het
TEMPUR North slaapsysteem verkrijgbaar in drie kleuren: Sand, Stone en Night Sky.

Aandacht voor details

Geheel in lijn met de tradities van TEMPUR, is bij het ontwerp van de North speciale aandacht geschonken aan de gebruikte stof en de details. De duurzame, prachtig geweven stof voelt zacht en natuurlijk aan. Contraststiksels verfraaien het bed en hoofdbord. De hoes van de roomwitte oplegmatras is eenvoudig afneembaar om te wassen.

Drie soorten matrassen

TEMPUR heeft drie verschillende matrascollecties: Original (stevig), Cloud (zacht) en Sensation (traditioneel verend gevoel) deze drie collecties zijn met de North te combineren. TEMPUR materiaal in de matrassen reageert op de temperatuur, het gewicht en de contouren van een lichaam en biedt zo persoonlijk comfort en individuele ondersteuning. Het materiaal keert snel terug naar zijn oorspronkelijke vorm, iedere nacht weer.

NASA & TEMPUR

De geschiedenis van TEMPUR begon in de jaren ’70 toen de NASA een drukabsorberend materiaalontwikkelde om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering. Later werkten wetenschappers aan TEMPUR materiaal voor gebruik in slaapproducten. TEMPUR is het enige matrassen- en kussenmerk dat is gecertificeerd door de US Space Foundation.

Het TEMPUR North slaapsysteem is leverbaar vanaf € 5500,=